Μαντώ Γαστεράτου: Γιατί αποκαλεί τις σχέσεις του γιου της με τη νεογέννητη κόρη της «δολοφονικές» (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι πλέον μια διπλά πολυάσχολη μαμά, αφού στις 8 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, την κόρη της.

Από την Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έχει ακόμα ένα παιδάκι, τον Γιώργο που είναι δύο ετών. Πως όμως υποδέχθηκε ο Γιώργος τη μικρή και πως είναι οι πρώτες ημέρες;

Η αλήθεια είναι ότι όταν έρχεται στο σπίτι ένα δεύτερο παιδάκι είναι δύσκολο για το πρώτο, γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα, ότι μοιράζεται η αγάπη και ίσως φοβάται ότι οι γονείς του θα το παραμελήσουν... Θέλει το χρόνο του. (κι εδώ θυμήθηκα τον γιο μυ, επίσης, Γιωργάκης, που όταν φέραμε τη μικρή στο σπίτι, μας ρώτησε εάν θα μείνει πολύ καιρό μαζί μας...)

Κάπως έτσι και ο Γιωργάκης της Μαντούς, ναι μεν αγαπάει την αδελφούλα του, αλλά έχει και κάποιες «δολοφονικές επιθέσεις αγάπης»!

Με σειρά φωτογραφιών κι ένα βίντεο, η Μαντώ Γαστεράτου προσπάθησε να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι της.

«INSTAGRAM: Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργής απέναντι στην αδερφή του. Ένα info βέβαια που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει “Σ’ αγαπάω μωάκι”) διαρκούν 30″ maximum…

REALITY: Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες “δολοφονικές επιθέσεις αγάπης” απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολέπτων που προαναφέρθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση… Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα, την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγάπη) αποκαλεί “αρκούδι”…» έγραψε χιουμοριστικά η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.