«Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω»: Δωρεάν υπέρηχος μαστού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω» και έχουμε την πολλή μεγάλη χαρά να διοργανώνουμε την για 2η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή ΠΡOΛΗΨΗΣ αφιερωμένη στις αγαπημένες μας μαμάδες, την Κυριακή 14 Μαΐου, 10:00-14:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση διοργανώνουμε από κοινού με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.


«Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω»: Δωρεάν υπέρηχος μαστού

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ - ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!

Στο πλαίσιο της πολύ επιτυχημένης πολυετούς δράσης του Συλλόγου μας «Αλματάκια Ζωής» σε Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία και για 2η συνεχή χρονιά, η μεγαλύτερη Γιορτή Πρόληψης αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες επιστρέφει ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας με Proud Sponsor of Moms τη Roche και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Βασικός στόχος της εκδήλωσής μας -πέρα από το να γιορτάσουμε παρέα και οικογενειακά όλες τις υπέροχες μαμάδες- δεν είναι άλλος από το να τις υπενθυμίσουμε πόσο σπουδαίο είναι να αγαπούν, να φροντίζουν και ναι προσέχουν τον εαυτό τους για να τις έχουμε πάντα υγιείς κοντά μας!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Θέλοντας να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια ετοιμάζουμε με πολλή αγάπη για όλους εσάς μία ημέρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μία ημέρα για να ενημερώσουμε μικρούς και μεγάλους για τη σπουδαιότητα της πρόληψης μέσω βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης, θέλοντας ταυτόχρονα να τους δώσουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούριες δεξιότητες.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Μανούλα μου μη το ξεχάσεις ποτέ! «Μαμά σ ́αγαπώ και σε προσέχω!» Η πρόληψη δεν είναι απλά εξετάσεις! Είναι τρόπος... ΖΩΗΣ! Και με αυτή την προτροπή καλούμε όλες τις μαμάδες να αφιερώσουν μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για να φροντίσουν τον εαυτό τους!

Την Κυριακή 14 Μαΐου, από τις 10:00-14:00 και με τη συνεργασία ειδικών Μαστολόγων, θα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο & Υπέρηχο Μαστού σε όσες μαμάδες επιθυμούν να εξεταστούν! Ταυτόχρονα θα υπάρχει και διερμηνεία έγκαιρη παρέμβαση από το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών - Παράρτημα Θεσσαλονίκης για κωφές/βαρήκοες Μανούλες! Χάρη στους Χορηγούς Πρόληψης απ ́τα περιβόλια του Βεζύρογλου, ΒΙΑΝΕΞ, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, Llly Φάρμασερβ, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύτιμο δώρο ΖΩΗΣ στις αγαπημένες μας μαμάδες!
Ανήμερα της γιορτής της μητέρας μία μικρή υπενθύμιση από εμάς και τα παιδιά σας! «Μαμά σ ́αγαπώ και σε προσέχω!». Να θυμάσαι πόσο σπουδαίο είναι ν’αγαπάς, να φροντίζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου για να σε έχουμε πάντα υγιή κοντά μας!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Για ακόμα μία χρονιά έχουμε οργανώσει με πολλή αγάπη μία ξεχωριστή ημέρα για όλη την οικογένεια:

  • Δημιουργικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους σχετικά με την εκμάθηση συμπεριφορών υγείας, μέσα από δημιουργικό και διαδραστικό παιχνίδι
  • Ανοιχτές συζητήσεις με τους γονείς με Παιδοψυχολόγο, Διατροφολόγο και Χειρουργό Μαστού - Μαστολόγο

Στο Αλματάκια Ζωής Corner by Flexoplates θα περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας με:

  • Side Events για μικρούς και μεγάλους (Eκθέματα παιδιών από το
  • Πρόγραμμα Αλματάκια ζωής, Facepainting, Χειροτεχνίες για τη μαμά μας!)
  • Αλματάκια Ζωής Workshops για μικρούς και μεγάλους (πχ Lego, Εκπαιδευτική Ρομποτική κ.α)

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν:

  • Περίπτερα Ενημέρωσης για την Πρόληψη και Έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού από τις Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας Healthy food corners με snack για ένα υγιεινό διάλειμμα από το παιχνίδι (3Ε, SEVEN2SEVEN, Ζαχαροπλαστεία Κατσικάρης, LA CHEF LEVI, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο)
  • Ατελείωτος χορός και πάρτυ από τον Velvet 96.8 και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Βασίλη Σακκά και Στέργιο ΤσουρνάβαΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Μία ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις υπέροχες μανούλες, γεμάτη παιχνίδι, εκπαιδευτικές δράσεις για μικρούς... και μεγάλους, χαρά, γέλια και πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά στη μεγαλύτερη γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες! Καλλιεργούμε στα παιδιά μας από μικρά την ενσυναίσθηση, τη σπουδαιότητα της αλληλοβοήθειας και τους δίνουμε γερές βάσεις για την προστασία της υγείας τους. Τα παιδιά μάς μιμούνται! Ας γίνουμε εμείς το καλό παράδειγμα, ώστε να μάθουν τα ίδια να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τις εταιρείες που με την ευγενική τους στήριξη, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας:

Proud Sponsor of Moms: Roche
Αλματάκια Ζωής Corner Sponsor: Flexoplates
Χορηγοί Πρόληψης: απ ́τα περιβόλια του Βεζύρογλου, ΒΙΑΝΕΞ, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, Lilly Φάρμασερβ
Χορηγός: Pfizer
Υποστηρικτές: Μάκβελ, Bralco
In Kind Sponsors: 3Ε, SEVEN2SEVEN, Ζαχαροπλαστεία Κατσικάρης, LA CHEF LEVI, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ Νηστίσιμο, Tυπογραφείο «ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ», Ιατρικά είδη «ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ», Nova Imports, PROJECT PHOS, Mercury Corporation
Επικοινωνία: Tsakalou PR
Πρώτες βοήθειες: ΕΘελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας

Αλλά και όλα τα σχολεία, τους παιδικούς Σταθμούς, τους παιδιαγωγούς, τα δημιουργικά εργαστήρια, τους φοιτητές, τους Ιατρούς και όλους του ανθρώπους που θα αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να περάσουμε μία υπέροχη ημέρα παρέα.

Μία διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια!
Για περισσότερες πληροφορίες και νέα ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook πατώντας εδώ

Σύλλογός Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονικης»

«Μαμά σ’αγαπώ και σε προσέχω»: Δωρεάν υπέρηχος μαστού