Μαμά-δες: Η Ηρώ Σαΐα μιλά για το σύζυγό της Σταύρο Ξαρχάκο και ο Στέλιος Κρητικός για το τέταρτο παιδί του!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.


Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η έμπειρη δημοσιογράφος. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η εκπομπή θα επισκεφτεί τη δομή φιλοξενίας του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”, αλλά και τα εργαστήρια του σωματείου, όπου καθημερινά πραγματοποιούνται ειδικά μαθήματα, με σκοπό την εργασιακή ένταξη των ατόμων με αναπηρία, ως ισότιμα μέλη στο κοινωνικό σύνολο.

Ηρώ Σαΐα - Ζωή Κρονάκη

Η τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα, σύζυγός του Σταύρου Ξαρχάκου μιλάει στη Ζωή Κρονάκη για τα δίδυμα που έχουν αποκτήσει με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, την δύσκολη γνωριμία τους, αλλά και την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Στέλιος Κρητικός που έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς, έρχεται στην εκπομπή και μιλάει για την νεογέννητη κόρη του, αλλά και για το πως τα μεγαλύτερα παιδιά του, δέχτηκαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Η Ζωή Κρονάκη και το "Μαμά - δες" έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.