Μαίρη Συνατσάκη: Η βραδινή έξοδος, ο θηλασμός και τα... χρέη babbysitting

Δημοσιεύθηκε στις

Αυτοκόλλητες έχουν γίνει η Μαίρη Συνατσάκη και η κόρη της. Αν κι έκλεισε τους τρεις μήνες η μικρή, η influencer και ηθοποιός, συνεχίζει να θηλάζει αποκλειστικά την κόρη της, οπότε οι δυο τους είναι αχώριστες.

Χθες η Μαίρη Συνατσλακη βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σειράς «στα 4» που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+.


Η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη καθώς μαζί της ήταν η τριών μηνών κόρη της, την οποία πρόσεχε η αδελφή της, Αλίκη Συνατσάκη. Η τελευταία έχει ξετρελαθεί με την ανίψια της και αναλαμβάνει πολύ συχνά ρόλο babysitter.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη νέα καθημερινότητά της. «Με τον Ίαν βγήκαμε μια ακόμη φορά μόλις το μωρό ήταν 10 ημερών για την πρεμιέρα της ταινίας του, και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου. Είναι εδώ τριγύρω. Nα συμβεί οτιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω ακόμα. Δεν έχει πάρει το μπιμπερό, οπότε είμαστε συνέχεια μαζί" είπε η Μαίρη Συνατσάκη.» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

;