Λέων: Ο βασιλιάς με τα ακριβά γούστα - Πως θα τον κατακτήσετε

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Λέων είναι το πέμπτο ζώδιο στην σειρά και ως ένα ζώδιο με στοιχείο την φωτιά, τους χαρακτηρίζει το πάθος, ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Σε γενικές γραμμές, κάνουν καλά ταιριάσματα με τα ζώδια του αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο). Ζούνε το πάθος με έναν Τοξότη ή έναν Ιχθύ. Το καρμικό τους ταίρι, το βρίσκουν συνήθως στο πρόσωπο ενός Αιγόκερου ή ενός Ιχθύ και τελικά θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν/μία Υδροχόο. Τι θα χρειαστεί όμως να κάνει κάποιος για να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά τους;

Ας αρχίσουμε από κάτι βασικό... Κάντε τους κομπλιμέντα! Δεν είναι ποτέ αρκετά! Γενικότερα, θα χρειαστεί να έχετε την πρόθεση να ασχοληθείτε μαζί τους και να τους το δείχνετε. Επιθυμούν να εισπράττουν τον θαυμασμό και όχι να προσπαθούν να μαντέψουν τι μπορεί να νιώθει ο άλλος. Και στην πορεία θα καταλάβετε, πως όσο περισσότερη αγάπη δίνετε στα Λιοντάρια, τόσο πιο αφοσιωμένοι θα είναι! Θα σας τα δώσουν όλα, αρκεί να νιώσουν πως τους βλέπετε ως κάτι σημαντικό. Με λίγα λόγια, μπορείτε να γίνεται ο πιο φανατικός τους θαυμαστής; Εάν ναι, τότε έχετε κερδίσει!

Ένας Λέων θέλει να νιώθει Βασιλιάς και να καμαρώνει για το ταίρι που έχει δίπλα του. Επιτρέψτε τους να το κάνουν και να φουσκώνουν από περηφάνια ταυτόχρονα! Θέλει να περπατάτε χέρι χέρι και όλοι να σας θαυμάζουν. Γιαυτό και τους τραβούν πιο εύκολα την προσοχή οι εντυπωσιακοί άνθρωποι.

Είναι ρομαντικοί και για πάντα ερωτευμένοι με τον έρωτα! Ονειρεύονται να μείνουν για πάντα ερωτευμένοι! Κρυφός τους πόθος είναι να γιορτάζουν επέτειο γάμου στα βαθιά γεράματα και η καρδιά τους να εξακολουθεί να χτυπά δυνατά για τον άνθρωπό τους.

Ξέρουν πως να φέρονται στους άλλους και είναι δοτικοί. Άλλωστε, μόνο κάτι τέτοιο ταιριάζει στην βασιλική τους καταγωγή. Θα σας τοποθετήσουν λοιπόν σε θρόνο δίπλα τους και θα σας χαρίσουν ταξίδια, χλιδή και πολυτέλειες! Ή τουλάχιστον, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν!

Προσέχουν την εμφάνισή τους και ιδιαίτερα τα μαλλιά τους. Οπότε μην γκρινιάζετε εάν περνάνε λίγη περισσότερη ώρα μπροστά από τον καθρέφτη για λόγους καλλωπισμού.

Γενικά είναι μεγαλόκαρδοι και στον έρωτα. Το εκδηλώνουν έντονα και το φωνάζουν με διάφορους τρόπους και πάθος. Και επειδή είναι ενθουσιώδεις, μπορεί να αρχίσουν να σας μιλούν για γάμο και οικογένεια από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Εάν σας θέλει ένας Λέων, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να το καταλάβετε. Θα το ζεί στο μέγιστο εξ αρχής. Θα κάνει και θα λέει διάφορα. (Και αν είναι Λέων με πλανήτες ή ωροσκόπο στο προηγούμενο ζώδιο, τον Καρκίνο, τότε θα ζήσετε με βεβαιότητα έναν κινηματογραφικό έρωτα)

Ανήκουν στην αριστοκρατία. Έχουν ακριβά γούστα, τους αρέσει να περνάνε καλά και να απολαμβάνουν την ζωή και τις ανέσεις της. Μιλήστε τους λοιπόν για διακοπές, απολαύσεις και καλοπέραση πέντε αστέρων!

Αφήστε τους να πιστεύουν πως έχουν το πάνω χέρι. Ναι, ίσως χρειαστεί να παρακάμψετε κάποιες εγωιστικές και χειριστικές συμπεριφορές τους. Έχουν ηγετικές τάσεις και μπόλικη υπερηφάνεια για να ανεχθούν την δεύτερη θέση μέσα στις σχέσεις.

Προτιμούν ανθρώπους οι οποίοι είναι αισιόδοξοι και ευχάριστοι. Αγαπούν το χιούμορ και δεν αντέχουν με τίποτα την γκρίνια. Γιατί, Λέοντες και μιζέρια συνήθως δεν πηγαίνουν παρέα. Ακόμη και όταν η ζωή τοποθετεί προκλήσεις στον δρόμο τους, θα ψάξουν τρόπο για να δημιουργήσουν ένα θετικότερο κλίμα υπέρ τους.

Αρκετά συχνά, οι αντιδράσεις ή οι δηλώσεις τους μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικές, θεατρικές και δραματικές. Για αυτούς βέβαια είναι μια φυσιολογική αντίδραση στις καταστάσεις. Είναι το ζώδιο που έχει να κάνει με την ηθοποιία και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Λέοντα.

Συζητήστε μαζί τους για παιδιά (τα οποία λατρεύουν) ή για την δημιουργική σας πλευρά (κάποιο ταλέντο ή κάποιο χόμπι).

Δεν αντέχουν την μοναξιά. Θέλουν φίλους και ανθρώπους γύρω τους και θα προσφέρουν εύκολα την βοήθειά τους όταν κάποιος την χρειαστεί.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019