Λένα Δροσάκη: Τρόμαξα, όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπορδούμη

Δημοσιεύθηκε στις

Το διαζύγιο είναι δύσκολη κι επώδυνη υπόθεση για ένα ζευγάρι, πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν παιδιά.

Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό Σουσου" και μίλησε  τον γιο της, αλλά και το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.


"Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω! Συνηθίζει όμως γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, είμαστε εκεί για να του εξηγούμε κάθε φορά ότι έχει ανάγκη και ότι καταλαβαίνει" εξομολογήθηκε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο #metoo, αφού είχε ενεργό ρόλο.

"Το αποτέλεσμα του metoo στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το καλό είναι ότι ο κόσμος άρχισε να μιλάει. Μετά τις καταγγελίες για το metoo και εφόσον έρθει μια καλή τιμωρία, ίσως αλλάξουν κάποιες συμπεριφορές. Όλες οι στιγμές που πέρασα ήταν δύσκολες. Κατά τη διάρκεια του metoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου λόγω φόβου. Αλλά υπήρξαν και άνθρωποι που ήρθαν και με στήριξαν. Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω. Ο γιος μου είναι το στήριγμά μου στη ζωή μου"είπε η Λένα Δροσάκη.