Λένα Δροσάκη: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν πιο έτοιμος από εμένα να γίνει γονιός

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε έντονα στα φώτα της δημοσιότητας μετά την καταγγελία τους για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και από την πρόσφατη κατάθεση - καταπέλτη εναντίον του.

Σήμερα συνάντησε  την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες, και μίκησε  για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον γιο τους Αναστάση, αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν να προχωρήσει στην καταγγελία που έκανε για την παρενόχληση που δέχθηκε.


Αρχικά μίλησε για τη ζωή της πριν γίνει μαμά, και όπως είπε έκανε πολλά και μακρινά ταξίδια. Μιλώντας για τη δουλειά της σε συνδυασμό με τη μητρότητα επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και να θες να βρεις βοήθεια για το παιδί δεν υπάρχουν σταθερά ωράρια, οπότε δεν μπορείς. " Στη δική μου περίπτωση ήρθε η μητέρα μου από την Πάτρα και μας βοήθησε με το παιδί.  Αλλάζει όλη η ζωή μας με τον ερχομό του παιδιού, γιατί ξαφνικά ζεις και με τη γιαγιά και τον παππού".

Μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού της, παραδέχθηκε ότι ο Αλέξανδρος ήταν πιο έτοιμος για γονιός. "Αυτό με σόκαρε και με τρόμαξε. Ένιωσα άσχημα, γιατί σκέφτηκα ότι εγώ θα έπρεπε να ήμουν πιο έτοιμη κι εκείνος να πελαγώνει... Τεράστια παγίδα που μπήκα για ένα διάστημα. Εγώ δεν μπορούσα με τίποτα για πολύ καιρό να τον κάνω μπάνιο, τον Αναστάση. Ο Αλέξανδρος ήταν σαν να ήταν αυτή η δουλειά του" υπογράμμισε και συνέχισε τονίζοντας: "Σε όλα ήταν πιο έτοιμος ο Αλέξανδρος. Εκείνος μπυ είπε να συγκατοικήσουμε και ήθελε το παιδί. Μου είπε "σε φαντάζομαι εδώ μέσα έγκυο"/ Ήμουν πολύ ερωτευμένη και παθιασμένη και προχωρήσατε".

Η εξομολόγηση για την μητρότητα: «Μου έπεσε βαρύ, είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί»

Η μητρότητα "Ο ερχομός του Ανάσταση με έμαθε να είμαι πιο χαλαρή. Για παράδειγμα, όταν παθαίνει κρίσεις, όταν πέφτει κάτω και γκρινιάζει, στην αρχή τα έχανα και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ".

Επίσης έκανε "παράπονα" στους δικούς της, γιατί κανένας δεν την ενημέρωσε πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Πανδύσκολο είναι. Δεν είναι αυτό που βλέπεις. Δεν είναι αυτό που παίζεις κάποιος μαζί τους δύο ώρες και μετά φεύγει. Δεν έχει καμία σχέση. Η μητρότητα είναι πολύ ωραίο πράγμα, συγκινούμαι μόνο που την λέω αυτή τη λέξη, αλλά εμένα μου έπεσε πάρα πολύ βαριά αυτή η λέξη".

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα»