Λένα Δροσάκη: Με σόκαρε η μητρότητα, δεν ήμουν προετοιμασμένη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Δεν ήταν προετοιμασμένη για τη μητρότητα και τις ευθύνες που την ακολουθούν ομολόγησε η Λένα Δροσάκη, η οποία έχει ένα γιο με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξή της στο Mega, την σόκαρε.

Και εξήγησε: «Με σόκαρε η μητρότητα, δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Δεν ήξερα τι σημαίνει, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κομματάκια δικά μου που θέλω να επαναφέρω ή να βελτιώσω» ανέφερε η Λένα Δροσάκη.


Αρχικά ανέφερε ότι είναι μια χαλαρή περίοδος τώρα για την ίδια, αφού ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. «Είναι μια καλή περίοδος για μένα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ANT1. Παίρνω τον Αναστάση από το σχολείο, κάνουμε τα δικά του, παίζουμε κι αφού κοιμηθεί, κάνω τα δικά μου» είπε.

Η ίδια πάντως νιώθει τύψεις όταν τον αφήνει για τη δουλειά και συνεχώς ανησυχεί, «Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μη δουλεύω τόσο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις "τι κάνει ο Αναστάσης" όταν δεν είμαι μαζί του και αναρωτιέμαι θα ελαττωθεί αυτό, να είμαι πιο ήρεμη; Να απολαμβάνω πιο πολύ τη στιγμή».

Από τη στιγμή που χώρισε και χρειάστηκε βοήθεια με το παιδί, η Λένα Δροσάκη βρήκε μεγάλη συμπαράσταση από τους γονείς της που μετακόμισαν από την Πάτρα στην Αθήνα για να είναι στο πλάι της.

«Έχω βοήθεια με τον Αναστάση, τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδελφό μου. Είναι πολύ συγκινητικό να παίρνει πολλή αγάπη από αυτούς κι εγώ μαζί. Οι γονείς μου είναι «εσωτερικοί μετανάστες». Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. "Θεέ μπυ, αυτό θα γίνεις μαμά και θα καταλάβεις", τελικά ναι κατάλαβα. Κι έχει μαλακώσει και εμένα μέσα μου η συμπεριφορά μου προς τη μητέρα μου. Ήμουν δύσκολο παιδί.

Η Λένα Δροσάκη απάντηση και πως βίωσε τις ερωτήσεις την περίοδο του διαζυγίου της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. 

«Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Σαφέστατα όταν υπάρχει κάτι δύσκολο δεν ξέρεις πως να απαντήσεις. Αλλά είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς. Και δεν είμαι έμπειρη σε αυτό» τόνισε η ηθοποιός.