Λένα Δροσάκη για Αλέξανδρο Μπουρδούμη: Η ερώτηση που της έκανε όταν γέννησε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Λένα Δροσάκη, πέρυσι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, όχι για τις υποκριτικές της ικανότητες (αν και ειναι πολύ ταλαντούχα), αλλά γιατί κατήγγειλε, μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό στην εργασία τους.

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα: πρώτα από όλα για τον ερχομό του γιου της και πόσο την άλλαξε η μητρότητα, θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την αποτυχημένη προσπάθεια να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, αλλά και το ελληνικό metoo.


Το... κρυφτό με τους δημοσιογράφους στην αρχή της σχέσης τους. «Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» εξομολογήθηκε για την μητρότητα.

Η Λένα Δροσάκη «έσπασε» όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για το κίνημα #MeToo. Η ηθοποιός με το ζόρι μπόρεσε να μιλήσει για όλα αυτά που έχουν συμβεί…

«Δεν μπορώ να μιλήσω για την δίκη (Φιλιππίδη), είναι σε εξέλιξη και δεν επιτρέπεται. Αυτή η ενέργεια που έγινε έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλάει την ενοχή ότι φταίει. Αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε χιλιάδες σιωπές» τόνισε η ηθοποιός.