Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι ευχές με σπάνιες φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους, Κωνσταντίνου

Δημοσιεύθηκε στις

Γενέθλια έχει σήμερα ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο πρωτότοκος γίνεται 24 ετών και τόσο ο πατέρας του, όσο και η μητέρα του Μαρέβα, αδυνατούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια, από τετ που τον είχαν στην αγκαλιά τους.

Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η σύζυγος του Μαρέβα του ευχήθηκαν διαδικτυακά με δύο μοναδικές παιδικές φωτογραφίες.


Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον γιο του, δημοσιεύοντας στο instagram σπάνια φωτογραφία από την εποχή που ο γιος του ήταν μωρό στην αγκαλιά του.

«Μεγάλωσες από τότε!! Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολούθησε η σύζυγός του, Μαρέβα, η οποία επίσης ευχήθηκε στον γιο τους, με μια φωτογραφία από το παρελθόν. Ως μαμά δεν μπορούσε να μην εκφράσει την απεριόριστη αγάπη της.

«Χρόνια Πολλά στο αγοράκι μου. Πάντα υγιής και δημιουργικός. Σ’αγαπώ πολύ», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τις σπουδές του στη Βοστόνη και αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως διαπιστευμένος κοινοβουλευτικός βοηθός στις Βρυξέλλες, Ισπανού ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τον πρωτότοκο Κωνσταντίνο, τη Σοφία και την Δάφνη.