Κρόνος στους Ιχθύες: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Δημοσιεύθηκε στις

Ο πλανήτης Κρόνος, είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου και του Υδροχόου. Στις 7 Μαρτίου, θα αφήσει οριστικά το ζώδιο του Υδροχόου για να περάσει στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία περίπου χρόνια (7 Μαρτίου 2023 – 13 Φεβρουαρίου 2026)

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Θα επηρεάσει πιο έντονα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Η αλλαγή ζωδίου για έναν αργά κινούμενο πλανήτη όπως είναι ο Κρόνος, είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί σαν γεγονός δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Οπότε αστρολογικά μιλώντας, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ορόσημο. Ο Κρόνος, χρειάζεται περίπου 29 χρόνια για να διανύσει τον ζωδιακό κύκλο. Τελευταία φορά βρισκόταν στο ζώδιο αυτό πρίν από περίπου 28 – 30 χρόνια, δηλαδή την περίοδο του 1994 – 1996. Όσοι γεννήθηκαν τότε, θα ζήσουν τώρα την λεγόμενη “επιστροφή Κρόνου”, δηλαδή ο Κρόνος θα βρεθεί στην ίδια θέση που βρισκόταν όταν γεννήθηκαν. Η “επιστροφή Κρόνου” είναι συνήθως μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος στην ζωή μας κατά την οποία ίσως να εκδηλωθούν διάφορα γεγονότα. Για παράδειγμα: μπορεί να πάρουμε πτυχίο, να παντρευτούμε, να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο ζωής, να αποκτήσουμε παιδί, να αλλάξουμε καριέρα ή αντικείμενο σπουδών και διάφορα άλλα τα οποία εξαρτώνται και από τον γενέθλιο χάρτη του καθενός.

Για να καταλάβει κανείς πώς θα τον επηρεάσει αυτή η αλλαγή θέσης του Κρόνου, θα χρειαστεί να δεί σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου του πέφτει το ζώδιο των Ιχθύων. Το οποίο, ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, αρκετά συχνά σχετίζεται με το κλείσιμο κύκλων και το τέλος καταστάσεων. Άρα, με την διέλευση του Κρόνου από αυτό το ζώδιο, πολλοί από εμάς, θα μπούμε σε ένα νέο κεφάλαιο και θα πάρουμε απόφαση για καινούργια ξεκινήματα. Και ενδεχομένως τα γεγονότα να συμβούν αργότερα μέσα στα χρόνια, αλλά οι αποφάσεις θα παρθούν τώρα.

Ο Κρόνος, είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την δουλειά – μην ξεχνάμε πως είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου – και τον ρεαλισμό. Μέσα στο περιβάλλον των Ιχθύων, θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε για τα όνειρά μας, να προσπαθήσουμε περισσότερο για αυτά και τελικά να τα κάνουμε να συμβούν. Θα μας χαρίσει τον απαραίτητο ρεαλισμό για να μπορέσουμε με ευκολία να ξεχωρίσουμε τι είναι βιώσιμο και αληθινό γύρω μας. Σε περίπτωση που βλέπαμε την πραγματικότητα με διαστρεβλωμένη οπτική, ο Κρόνος θα βοηθήσει ώστε να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να πάρουμε τον έλεγχο στα δικά μας χέρια. Θα μας δώσει σθένος και κίνητρο για να «ξεκουνηθούμε» και να κάνουμε πράγματα που ίσως μέχρι χθές να διστάζαμε. Θα ενισχύσει την ανάγκη μας να κοιτάξουμε με ειλικρίνεια τον εσώτερο εαυτό μας και θα δημιουργήσει την επιθυμία να δουλέψουμε πιο σοβαρά με τα συναισθήματα, την αυτοβελτίωση, την ψυχολογία καθώς και την πνευματικότητά μας. Οτιδήποτε είναι αληθινό και προέρχεται από τα βάθη της ψυχής μας, μέσα στα επόμενα χρόνια μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Εκεί ακριβώς θα χρειαστεί και να εστιάσουμε...σε καθετί αληθινό, το οποίο εκπληρώνει τα πιο τρελά όνειρά και κινητοποιεί τα πιο βαθιά συναισθήματά μας. Ας εμπιστευθούμε τον κόσμο των ενστίκτων και την σοφία της ψυχής!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019