Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στα... παρασκήνια του γάμου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον επίθεση δύο χρόνια σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στο δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Μπορεί πριν το "μυστήριο" να τηρούσε σιγήν ιχθύος, μην αποκαλύπτοντας τίποτα για το πως, πότε και που, με στόχος να κρατήσει τη ιδιωτική τη στιγμή και να αποφύγει δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, ωστόσο από την επόμενη του γάμου άρχισε δειλά δειλά να αναρτά στιγμές στα social media.


Πρώτα μια φωτογραφία, μετά μια σειρά στιγμιότυπων από την προετοιμασία και στιγμές από το γάμο και τους καλεσμένους και τώρα ένα τρυφερό βίντεο... backstage!

Λίγες ημέρες πριν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δημοσιεύσει σειρά φωτογραφιών από το γάμο της στο δημαρχείο, του παραβρέθηκαν μόλις 10 καλεσμένοι.

Η Κωνσταντίνα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι περιμένει τον διάδοχο περίπου στο τέλος του χρόνου και θα είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων.

Μάλιστα όπως έχει πει η όμορφη παρουσιάστρια ξέρουν το φύλο του εμβρύου που κυοφορεί, ωστόσο δεν θέλουν να το αποκαλύψουν ακόμα...

Αυτό θα γίνει σε λαμπερό πάρτυ που θα τους ετοιμάσουν φίλοι τους. Εν αναμονή λοιπόν...