Κόνι Μεταξά: Στο γάμο της απαγορεύονται τα παιδιά - Ποιος είναι ο λόγος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έχουμε ακούσει πολλά να συμβαίνουν στους γάμους, αλλά αυτό πρώτη φορά! Το κάθε ζευγάρι έχει το δικό του... πρωτόκολλο για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του, αυτή που αποφασίζει να ενωθεί με τα "δεσμά" του γάμου.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους που θα γίνει στις 9 Ιουλίου, στα Χανιά.


Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ανυπομονεί για την μεγάλη ημέρα. Ωστόσο, το δικό τους πρωτόκολλο λέει ότι δεν επιτρέπονται τα παιδιά στο μυστήριο και το πάρτι!

Η τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε το γιατί. Ο λόγος είναι απλός και ως ένα σημείο κατανοητός.

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος» είπε.

Και πρόσθεσε: «Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)