Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Το αστρονομικό ποσό που συμφώνησαν για μηνιαία διατροφή!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έχουν κι αυτοί οι πλούσιοι τα προβλήματα τους.... Βαθιά το... χέρι στη τσέπη πρέπει να βάζει κάθε μήνα ο Κάνιε Γουέστ για να πληρώνει τη διατροφή.

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ κατέληξαν σε συμβιβασμό για το διαζύγιό τους, γεγονός που αποτρέπει τη δίκη που είχε οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου.


Το ποσό που συμφώνησαν για μηνιαία διατροφή ζαλίζει! Είναι εξαψήφιο, με πολλά μηδενικά στο τέλος! 200.000 δολάρια! Ναι καλά διαβάσατε, αυτό το αστρονομικό ποσό πρέπει να καταβάλλει κάθε μήνα για να ζουν τα παιδιά τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το AP, το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν έγγραφα με τους όρους που έχουν συμφωνήσει στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας την επικύρωση του δικαστή.

Μεταξύ των όρων είναι η κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους -ηλικίας από 3 έως 9 ετών- ενώ ο Κάνιε Γουέστ θα καταβάλλει διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων τον μήνα στην Κιμ Καρντάσιαν για τα τέκνα τους. Θα μοιράζονται εξίσου τα έξοδά τους για την ασφάλεια, την ιατρική περίθαλψη, και το ιδιωτικό σχολείο τους.

To πρώην ζευγάρι χώρισε επίσημα μετά από οκτώ χρόνια τον Μάρτιο αλλά δεν είχαν βρει λύση σε θέματα περιουσιακά και επιμέλειας. Είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σε μεγάλο βαθμό οι περιουσίες τους ήταν διαχωρισμένες.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Κιμ και ο πρώτος για τον ράπερ. Λέτε η Κιμούλη να παίρνει διατροφή κι από τους προηγούμενους συζύγους;