Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω σύζυγος, αλλά ήμουν πάντα έτοιμη να γίνω μάνα»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κατερίνα Ζαρίφη είχε μια μακροχρόνια σχέση από την οποία χώρισε πέρυσι και όπως είπε δεν σκέφτεται τον γάμο. Θέλει πολύ όμως να αποκτήσει ένα παιδί... Κι αν δεν είναι βιολογικό της παιδί, μπορεί να υιοθετήσει. Μάλιστα το έθεσε πολύ τρυφερά: αν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε αυθόρμητα κι ειλικρινά στον Ant1, αποκαλύπτοντας την επιθυμία να της να ζήσει την μητρότητα.


«Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη για να γίνω σύζυγος, αλλά ήμουν πάντα έτοιμη για να γίνω μάνα. Αν προέκυπτε ένα παιδάκι θα το δεχόμουν με… τρέλα. Ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς, υπάρχει και αυτό, το σκέφτομαι πάρα πολύ», εξομολογήθηηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια έφερε ως πρότυπο την Χριστίνα Κοντοβά η οποία αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, μια κίνηση η οποία συγκίνησε αρκετά την Κατερίνα Ζαρίφη…

«Έβλεπα την Χριστίνα Κοντοβά που προχώρησε με την υιοθεσία και λέω… Ναι έτσι αξίζει ακόμη περισσότερο. Ο γάμος δεν υπάρχει σαν πλάνο. Με φαντάζεσαι εμένα με λευκό νυφικό σαν τούρτα;» δήλωσε με το χαρακτηριστικό χιούμορ που τη διακρίνει η Κατερίνα Ζαρίφη.