Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία χωρίς ρούχα και το δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Κατερίνα Στικούδη απασχόλησε έντονα τα life style μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος; Οι φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ωστόσο, αφού δεχόταν αρκετά μηνύματα αποφάσισε να βγει η ίδια και να το διαψεύσει, λέγοντας μάλιστα, πως τα Χριστούγεννα έφαγε πολύ, με αποτέλεσμα να φαίνεται φουσκωμένη η κοιλιά της. Αλήθεια, ψέματα, ο χρόνος θα δείξει...


Σήμερα η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram μια καλλιτεχνική φωτογραφία της, όπου ποζάρει ολόγυμνη! Το σώμα της, σαν γλυπτό, είναι ύμνος στη γυναικεία φύση!

Η όμορφη performer ποζάρει σε έναν καθρέφτη, ενώ κρύβει τα επίμαχα σημεία με εντυπωσιακά φυτά.

Η Κατερίνα Στικούδη συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με ένα ξεχωριστό κείμενο, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

«Γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος, κόρη, αδερφή… Πολλοί οι ρόλοι μας! Πόσο δυνατές είμαστε τελικά. Να αγαπάς το σώμα σου, να το φροντίζεις. Να σε προσεχείς. ΥΓ: ( το τζάμι στο οποίο ποζάρω ήταν σκούρ , δεν φαινόμουν από έξω», έγραψε στη λεζάντα η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία χωρίς ρούχα και το δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες