Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος στο δεύτερό της παιδί - Η αντίδραση του γιου της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά! Η τραγουδίστρια και perfomer μπορεί να κράτησε μυστική την πρώτη τη εγκυμοσύνη μυστική έως το τέλος, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο στην δεύτερη κυοφορία.

Η  Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη Μάλτα με αφορμή το Europride και τη συναυλία της Christina Aguilera την οποία και θα άνοιγε.


Μεταξύ άλλων, τη συναυλία αυτή συνόδευε άλλη μια έκπληξη, με τους φανς της Κατερίνας Στικούδη να ζ.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πώς περιμένει το δεύτερό της παιδί με την συγκίνησή της να είναι εμφανής.

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός.

Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανακοίνωση:

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης έχουν αποκτήσει ένα ακόμα αγοράκι, τον Βύρωνα που τον επόμενο μήνα θα γίνει δύο ετών.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη στο αεροδρόμιο κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δε προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι».

Και συνέχισε για την αντίδραση του γιου της, όταν του ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Ο Βύρωνας είναι πολύ καλά. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι αλλά δε μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Ήταν όμορφη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα πολύ άνετα. Μπορεί να ήταν 80.000 άτομα από κάτω αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαστε στο σπίτι… Στον Βύρωνα το ανακοινώσαμε όπως όλοι, του εξηγούμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος, δε θα είναι μόνος.

Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε».