Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θήλασα 20 μήνες το δεύτερο παιδί, ακόμα και στο καμαρίνι»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια μαμά δύο αγοριών του Μάξμου που είναι 9,5 ετών και του Κίμωνα που είναι 3,5 ετών. Αυτός ο ρόλος, της μητέρας, είναι ο σημαντικότερος στη ζωή της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια μαμά που φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της, καθώς δεν πιστεύει μόνο στην ποιότητα, αλλά και στην ποσότητα, όπως εξομολογήθηκε την εκπομπή «Δύο στις 10», στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου.


Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στους δυο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο δίχως να συγκρατήσει τη συγκίνησή της μιλώντας για εκείνους. «Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα».

«Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι. Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας».

Μιλώντας για τη σχέση μεταξύ τους σημείωσε πως: «Ο Κίμωνας είναι τρεισήμισι και ο Μάξιμος εννιάμισι. Έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι μαγικά παιδάκια, πολύ ευγενικές ψυχές. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ανθρώπους για ένα αυριανό κοινωνικό πλαίσιο που θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.