Κατερίνα Παπουτσάκη: Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χώρισα με τον μπαμπά του

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε μέσα στο 2023 από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε σχέση μετά παιδιά της. Κάθε διαζύγιο είναι δύσκολο και τους ανθρώπους που αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πόσο μάλλον για τα παιδιά. Που πλέον αποχωρίζονται τον ένα γονιό, αφού πλέον θα μένει σε άλλο σπίτι και θα τον βλέπουν μικρότερα διαστήματα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Δευτέρας 5/2.


Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το 2023, τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους γιους της.

«To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και συνέχισε: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και ειλικρίνεια», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Σχετικά με το αν δέχεται ερωτήσεις από τα παιδιά της για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε:  «Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο (επώδυνο, επίπονο). Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει».

Κλείνοντας η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε: «Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ» ανέφερε μέσα σε όλα».