Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω συμβουλευτεί ειδικούς για τα παιδιά, δεν κάνω ότι μου πει το ένστικτό μου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τον σπουδαιότερο ρόλο της, αυτόν της μητέρας, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός έχει αποικήσει δύο γιους, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο, με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μητέρα, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική, προσπαθώ να το δουλεύω στον χρόνο. Από την άλλη επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν δεν πειράζει. Έχω μελετήσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, δεν κάνω μόνο ότι μου πει το ένστικτό μου, οπότε πιστεύω ότι το πάω καλά».


Μιλώντας για την ίδια και τον χαρακτήρα της τόνισε πως:  «Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω μία χαρά για τα πράγματα που συμβαίνουν και για τη ζωή και αυτό με σώζει από δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχει, όμως, και η ανάγκη για ισορροπία. Καλλιτεχνικά αναζητώ μία καινούρια ταυτότητα που μπορεί να είναι συμπληρωματική», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σε σχέση με το πού νιώθει καλύτερα, στο θέατρο ή στο τραγούδι, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε:  «Το θέατρο είναι το σπίτι μου κάπως και νιώθω πολύ καλά. Είναι άλλο να είσαι πάνω από έναν ρόλο και να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ σε αυτό το πλαίσιο νιώθω πιο ελεύθερη. Όταν θα πρέπει να είσαι η Κατερίνα για να το κάνεις, έχεις μία ευθύνη διότι είσαι εσύ που το κάνεις. Οπότε, κάποιες φορές περνάω ένα μονοπάτι ανασφάλειας».