Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου - Η απόφαση για τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα η είδηση ότι ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου. Άλλο ένα όμορφο και λαμπερό ζευγάρι χωρίζει... και ήρθε να προστεθεί στη φετινή λίστα, αυτών που μας ξάφνιασαν.

Το διαζύγιο του ζευγαριού, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά την 9χρονη Αέλια και το 4χρονο Αρίωνα, έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνωσή τους που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Γίνεται σαφές ότι απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους, τα οποία έχουν ενημερωθεί ότι η μαμά και ο μπαμπάς δεν θα βρίσκονται πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη».

H Κατερίνα Καραβάτου, που από τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Μέγκα, προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της έχοντας στο πλευρό τη πολύ καλούς φίλους της. Ένας από αυτούς και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που πέρασαν μαζί κάποιες μέρες των διακοπών τους. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη με τα παιδιά της.