Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι δύσκολο για δυο παιδιά να διαχειριστούν το διαζύγιο των γονιών τους, ζήτησα βοήθεια»

Δημοσιεύθηκε στις

Για την Κατερίνα Καραβάτου αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η πιο δύσκολη της ζωή της, όπως ομολογεί η ίδια. Βίωσε απώλειες σημαντικές, που ζορίστηκε να διαχειριστεί και ίσως ζορίζεται ακόμα να ξεπεράσει.

Όμως δεν ήταν μόνη της. είχε και δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα, να φροντίσει και αυτό ήταν η απόλυτη προτεραιότητά της. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό You για τα παιδιά της και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το διαζύγιο, αλλά και τους θανάτους των αγαπημένων τους προσώπων.


«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα. Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά. Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα προς διαπραγμάτευση θέματα και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε, «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ότι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων. Έχω στρεσαριστεί  και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος του μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».