Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ονειρεύεται πια το γάμο, αλλά θέλει ένα παιδί

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Κατερίνα Καινούργιου, γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε ανοιχτά για τις σκέψεις και τα συναισθήματά της σχετικά με τον γάμο και την απόκτηση παιδιού, οι οποίες με τα χρόνια έχουν αλλάξει. Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις της Σούπερ Κικής στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να παίρνει το λόγο και να λέει ότι όσο μεγαλώνει, η επιθυμία της για γάμο έχει μειωθεί, ενώ η επιθυμία της για απόκτηση παιδιού παραμένει ισχυρή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι όσο περνούν τα χρόνια, αμφιβάλλει αν θέλει να παντρευτεί, αλλά επιθυμεί σίγουρα να αποκτήσει ένα παιδί. Εξήγησε ότι μεγαλώνοντας, οι άνθρωποι γίνονται πιο επιλεκτικοί και δύστροποι, κάτι που την κάνει να προτιμά να κοιμάται μόνη της, έχοντας ως συντροφιά μόνο τον σκύλο της. Αναγνωρίζει ότι η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που θέλει να κάνει αργότερα, χωρίς να επιδιώκει απαραίτητα τον γάμο​​.


«Όσο περνούν τα χρόνια δε ξέρω καν αν θέλω να παντρευτώ. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω ένα παιδί. Μα όσο μεγαλώνεις παραξενεύεις. Σου φταίει και ο ένας, σου φταίει και ο άλλος και φτάνεις σε σημείο που θέλεις να κοιμάσαι μόνο με τον σκύλο σου. Δε θες κανέναν να κοιμάται δίπλα σου. Σου φταίνε όλοι και όλα και λες ρε παιδί μου αργότερα ας κάνω κανένα παιδάκι» ήταν τα λογια της στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και αποκάλυψε ότι «η γυναίκα μου δεν κοιμάται μαζί μου. Ροχαλίζω. Αλλού είμαστε, αλλού εγώ, αλλού η Ναταλί».

«Και η σκυλίτσα μου ροχαλίζει αλλά τη βάζω δίπλα μου» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφέρει επίσης ότι αντιμετωπίζει την επιθυμία της για οικογένεια με ρεαλισμό και αυτογνωσία. Έχει εκφράσει την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι πολλές φορές την παρουσιάζουν ως «απεγνωσμένη» να παντρευτεί, κάτι που θεωρεί άδικο. Σύμφωνα με την ίδια, η επιθυμία της να κάνει οικογένεια δεν πρέπει να θεωρείται κατακριτέα, αλλά ως μια φυσική και προσωπική επιλογή​.

Η π αρουσιάστρια έχει αναφερθείοκαι στις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στις προσωπικές της σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων στιγμών και των λαθών που έχει κάνει. Εξομολογήθηκε ότι έχει πληγωθεί από έρωτες και έχει κάνει λανθασμένες επιλογές, αλλά προσπαθεί να μαθαίνει από αυτές και να προχωράει μπροστά. Επίσης, τόνισε ότι δεν θα έκανε παιδί χωρίς σύντροφο, καθώς θεωρεί σημαντικό να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο οικογένειας για το παιδί της​​.

Εν κατακλείδι, η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει αποφασισμένη να ακολουθήσει το δρόμο που νιώθει σωστό για την ίδια, εστιάζοντας στην προσωπική της ευτυχία και την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ανεξάρτητα από τις κοινωνικές πιέσεις και τις προσδοκίες των άλλων.