Κατερίνα Γεωργιάδου: Έγκυος για πέμπτη φορά η Μις Ελλάς 2002 – «Αγχώνομαι πώς θα το πάρουν τα άλλα παιδιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Θα ήθελα να είχα κι ένα, και δύο και τρία και τέσσερα και πέντε παιδιά... Κάπως έτσι η Κατερίνα Γεωργιάδου, η «Μις Ελλάς 2002», είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί!

Το πρώην μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραυτοπούλου αναφέρθηκε στο νέο της βιβλίο και την τρυφερή περίοδο στη ζωή της.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γεωργιάδου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Έλενα Χριστοπούλου που υπήρξε booker της.

Για την πέμπτη εγκυμοσύνη της, η Κατερίνα Γεωργιάδου είπε: «Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε.

Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα τακτοποιηθούμε στο σπίτι, πως θα το πάρουν το μωρό τα μικρά, πως τα μεγάλα».

Η Κατερίνα Γεωργιάδου έγραψε ένα παιδικό βιβλίο, με τίτλο "Ο Τίκι και το μαγικό δαχτυλίδι", που μόλις κυκλοφόρησε, από τις εκδόσεις Φερενίκη.

Όπως είπε το έχει γράψει χ΄ρόνια αυτό το βιβλίο και με την έκδοσή του, ένα όνειρο της πραγματοποιήθηκε.

"