Καρκίνος: Πως θα τον κατακτήσετε - Με ποια ζώδια ταιριάζει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό το μυστηριώδες, συναισθηματικό ζώδιο του νερού, ταιριάζει πιο εύκολα συνήθως με τα ζώδια της γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) ή με τα άλλα δύο ζώδια του νερού (Σκορπιό και Ιχθύ).

από την Γιώτα Ανδρεάδου 

Ερωτική έλξη έχουν συχνά με τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Βρίσκουν καρμικό ταίρι σε έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο, μέχρι τελικά να διαπιστώσουν πως δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους! Για σχέση και γάμο, θα προτιμήσουν το απέναντι ζώδιο, δηλαδή έναν Αιγόκερω, ο οποίος τους προσφέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια που κατά βάση αναζητούν. Τι θα χρειαστεί όμως να προσέξει κανείς, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για έναν/μία Καρκίνο;

Μη θίξετε ποτέ και για κανέναν λόγο την μητέρα τους. Είναι ιδιαίτερα δεμένοι μαζί της και ακόμη και αν έχουν διαφορές μεταξύ τους, απαγορεύεται να επεμβαίνουν τρίτοι στη σχέση αυτή!

Θα χρειαστεί να βρείτε έναν τρόπο για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι ένας σίγουρος δρόμος, για να σας ανοιχτούν. Γιατί ένας Καρκίνος έχει λίγους ανθρώπους, ουσιαστικά, κοντά του. Αν καταφέρετε να γίνετε ένας από αυτούς, έχετε κάνει μια καλή αρχή μαζί τους. Διαφορετικά, τους είναι πανεύκολο να κλειστούν στον εαυτό τους.

Αφήστε τους να μιλάνε για την οικογένειά τους, τους γονείς τους, το σπιτικό τους, την δουλειά, το παρελθόν, την μητέρα τους. Δείτε μαζί τους φωτογραφίες από τα παλιά και αναπολήστε χωρίς φόβο.

Συζητήστε για ήθη και έθιμα, για την πατρίδα, για αντίκες και παλιά έπιπλα, για τις παραδόσεις, για φαγητό, για σχέσεις και συντροφικότητα, αλλά και για θέματα ψυχολογικής φύσεως.

Προτιμούν ανθρώπους οι οποίοι είναι πιστοί, παραδοσιακοί (ακόμη και συντηρητικοί θα λέγαμε) και αφοσιωμένοι. Στις σχέσεις, επιδιώκουν την απόλυτη ένωση και η αλήθεια είναι πως ξέρουν να αγαπούν και να δίνονται! Αν κάνετε και εσείς το ίδιο, θα τους έχετε κερδίσει για πάντα.

Παρατηρούν λεπτομέρειες που ούτε καν φαντάζεστε και έλκονται από ανθρώπους με στιλ, είτε στα ρούχα τους, είτε στο σπίτι τους.

Οργανώστε αποδράσεις και εκδρομές αποκλειστικά για δύο. Αγαπούν την ιδιωτικότητα και ειδικά όταν είναι με το ταίρι τους.

Προτιμήστε τις συναντήσεις σε κάποιο σπίτι. Είναι γνωστοί σπιτόγατοι!

Μαγειρέψτε για αυτούς και καλέστε τους σε ρομαντικό δείπνο. Για τους περισσότερους Καρκίνους, ο έρωτας περνάει, με βεβαιότητα, από το στομάχι!

Κάντε εσείς το πρώτο βήμα, γιατί στην αγάπη δεν θα ρισκάρουν και τόσο εύκολα! Θα σας ανάψουν το πράσινο φως, αλλά με έμμεσο τρόπο.

Δείξτε τους, πως αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σας.

Δώστε βάση στο συναίσθημα! Είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την ευαίσθητη φύση τους και συνδέονται πιο εύκολα με τις άλλες ρομαντικές ψυχές εκεί έξω!

Ιδανικά, να είστε μαζί τους θερμοί και κάπως προστατευτικοί. Αγαπούν να φροντίζουν τους άλλους, αλλά απαιτούν και να παίρνουν φροντίδα και ασφάλεια.

Ας είστε καλύτερα ευγενικοί και διακριτικοί μαζί τους. Είναι ευαίσθητοι και εσωστρεφείς. Συνήθως, αποφεύγουν τους ιδιαίτερα εξωστρεφείς ανθρώπους και τα φώτα στραμμένα επάνω τους. Είναι οπαδοί της πιο «εσωτερικής ζωής»
Αποφύγετε την επιθετική προσέγγιση και τις βιασύνες. Σαν άνθρωποι χρειάζονται τον χρόνο τους και έτσι, εσείς θα χρειαστείτε σίγουρα υπομονή μαζί τους!

Αν πιστεύετε πως θα φλερτάρετε με άλλους και θα τους κάνετε να ζηλέψουν, μάλλον κάνετε λάθος. Το πιθανότερο είναι πως θα τους χάσετε! Η τακτική αυτή, δεν είναι κατάλληλη για έναν/μία Καρκίνο.

Κάντε τους να πιστέψουν ότι μπορούν να στηριχτούν επάνω σας και να νιώσουν σιγουριά. Προσπαθήστε, έστω και λίγο, να αγγίξετε τον εσωτερικό τους κόσμο. Θα το εκτιμήσουν απόλυτα.

Είναι ένα ζώδιο του Νερού, οπότε διαθέτουν σίγουρα φαντασία και θα εκτιμήσουν κάθε ρομαντική κίνηση και έκπληξη που θα κάνετε.

Προτιμήστε μέρη τα οποία βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα και κάντε βόλτες μαζί τους υπό το φως του φεγγαριού (η Σελήνη είναι η κυβερνήτης του ζωδίου)

Μπορεί εξ αρχής να φαίνονται συνεσταλμένοι και ντροπαλοί, αλλά είναι ιδιαίτερα θερμοί, παθιασμένοι και γλυκά αισθαντικοί εραστές. Αν όμως ψάχνετε απλά για μία περιπέτεια, τότε καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο ζώδιο!.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019

"