Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές αναβάλλονται οι εμβολιασμοί - Ανύπαρκτα τα νέα ραντεβού λένε γονείς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γονείς που έχετε προγραμματίσει σήμερα και αύριο τον εμβολιασμό των παιδιών σας, προσοχή, διότι αναβάλλονται όλα τα ραντεβού! Η κακοκαιρία Ελπίς ανέτρεψε την καθημερινότητά μας, Παρότι ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε ετοιμότητα, το σφοδρό κύμα χιονόπτωσης  δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, καθώς και όλη την αυριανή ημέρα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.


Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, υποστηρίζει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

"Δεν υπάρχουν ραντεβού"

Ωστόσο το all4mama.gr, έχει λάβει αρκετά μηνύματα από γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονται διότι δεν έλαβαν καμία ειδοποίηση περί αναβολής του ραντεβού τους για εμβολιασμό των παιδιών τους, ενώ τους βομβάρδιζαν μέχρι χθες με μηνύματα προς υπενθύμιση της ώρας που είχαν κλείσει.

Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν γονείς στο all4mama.gr, παρά τη διαβεβαίωση στην ανακοίνωση ότι υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα ραντεβού για τον επαναπρογραμματισμό, καλούν στο φαρμακοποιό ή μπαίνουν στην πλατφόρμα και δεν μπορούν να βρουν κοντινές διαθέσιμες ημερομηνίες για να κλείσουν νέα, για τον εμβολιασμό των παίδων τους.

Μάλιστα μητέρα που είχε προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα στο Θριάσιου και ακυρώθηκε, υποστηρίζει ότι δεν βρίσκει καθόλου διαθέσιμες ημερομηνίες.