Ησαΐας Ματιάμπα: «Τραγουδούσα και μιλούσα συνέχεια στον γιο μου από όταν ήταν στην κοιλιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δεν σταματά να μιλά για τον 4,5 ετών γιο του Ηρακλή, τους γονείς του που ερωτεύτηκαν μέσα από φωτογραφίες και γράμματα, αλλά και για την τυχαία γνωριμία με την σύζυγό του στο αεροδρόμιο.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει με τον γιο του.


Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πώς ήδη από όταν ήταν στην κοιλιά της συζύγου του, του τραγουδούσε και του μιλούσε προκειμένου να δημιουργήσει μία ωραία σχέση μαζί του πριν καν γεννηθεί.

«Από τη στιγμή που θέλω να είμαι συνέχεια με το παιδί μου, είναι λογικό ότι θα με ζητάει συχνά. Δεν θέλω να το παινευτώ αλλά είμαστε σε καλό λέβελ στο μαμά - μπαμπάς. Υπάρχει μια ισορροπία. Από όταν ήταν στην κοιλιά του τραγουδούσα και του μιλούσα συνέχεια.

Είναι ζητούμενο να βρίσκομαι δίπλα του και ποιοτικά και ποσοτικά μέχρι την ηλικία που “πρέπει”. Μέχρι την εφηβεία του νομίζω, αν και εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα μαζί του, η μητέρα του θα έχει, εμείς τα αγόρια θα επικοινωνούμε. Θα τον στηρίξω σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσει, θα είμαι δίπλα του, αλλά πρέπει να φάει και τις... "σφαλιαρίτσες του". Δεν θέλω να έχω ένα παιδί στα πούπουλα, θέλω να είναι αυτόνομος».

Όσο για το πως αντιμετωπίζει τις... εκρήξεις θυμού του μικρού; «Του μιλάμε κι εγώ και η Βασιλική από όταν έχει γεννηθεί, δεν έχουμε σταματήσει... Το αποτέλεσμα είναι ότι, ό,τι και να γίνει, όσο... σάικο, μπορεί να πάει η κατάσταση, δεν θα του φωνάξουμε, ούτε να του κάνουμε παρατήρηση. Να πάμε απαλά με τα νερά του και θα το καταλάβει... Άξιζε πάρα πολύ αυτό που έχουμε διανύσει» τόνισε, ενώ εξομολογήθηκε ότι από μικρός ήθελε να κάνει οικογένεια.

Ο τραγουδιστής θυμήθηκε τη δική του εφηβεία γελώντας: «Ήμουν φουλ αντιδραστικός. Όταν μου έλεγε η μάνα μου "διάβασε" εγώ άκουγα κι έγραφα μουσική. Από τότε που αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με βατό, τα μαθήματα πήγαν σ' άλλη φάση. Υπήρχαν στιγμές που διάβαζα, αλλά δεν υπήρχε καμία ουσία. Έζησα μια πλευρά όπως ήθελα να τη ζήσω κι είμαι χαρούμενος για αυτό».

Σχετικά με τη γνωριμία του με τη γυναίκα, ομολόγησε ότι έπαθε σοκ όταν την είδε στο αεροδρόμιο. «Ήταν σαν Ιταλίδα - μοντέλο. Ήταν με τη μητέρα της και νόμιζα ότι ήταν με φίλη της. Πέρναγε η ώρα και δεν έφευγε, κι ανακαλύπτω ότι είμαστε στην ίδια πτήση. Όταν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει...»

Αποκάλυψε πως προέκυψε και το όνομα του μικρού «ήταν μεγαλόσωμο μωρό και δεν θέλαμε παραδοσιακά τα ονόματα των παππούδων».