Ηρωίδα μητέρα 7 παιδιών στη Λέσβο οδηγεί τρακτέρ και οργώνει τη γη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είναι αγρότισσα και μητέρα με επτά παιδιά! Ένα πρόσωπο που θαυμάζουμε για το κουράγιο και τη δύναμη της είναι η 40χρονη Ειρήνη Θαλασσέλλη, μία αγρότισσα και μητέρα από τη Λέσβο, η οποία μαζί με την απαιτητική ζωή του παραγωγού, πρέπει να τα φέρνει «πέρα» και σε ένα νοικοκυριό με 7 παιδιά.

Κάθε μέρα οργώνει με το τρακτέρ, ποτίζει και ρίχνει λίπασμα και αφότου τελειώσει τις αγροτικές δουλειές γυρνά σε ένα σπίτι με 7 παιδιά, 3 κορίτσια και 4 αγόρια, καλούμενη να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα της μητέρας.


«Είμαι σε όλα και στα παιδιά μου και στο σπίτι, την ώρα που λείπουν τα παιδιά είμαι στα χωράφια και όταν είναι, είμαι εκεί για να τα φροντίσω. Βάζω στόχους και τα καταφέρνω. Είναι δύσκολο αλλά παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου που βοηθάει. Ο άνδρας μου είναι δίπλα μου και με βοηθάει σε ό,τι κάνω», είπε στην εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ..

Εδώ και 11 χρόνια η κ. Θαλασσέλλη και ο σύζυγός της ζουν από την αγροτική παραγωγή, και συνεχίζουν να το παλεύουν για να έχουν και τα 7 παιδιά τους τις ευκαιρίες που χρειάζονται μεγαλώνοντας.