Ηρώ Σαΐα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο έχοντας δίπλα της τον Σταύρο Ξαρχάκο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα διδυμάκια της Ηρώς Σαΐα και του Σταύρου Ξαρχάκου, σήμερα έχουν γενέθλια, κλείνουν τα έξι τους έτη. Και η μητέρα τους αδυνατεί να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια.

Με αφορμή τα έκτα γενέθλια των παιδιών τους, του Σταύρου junior και της Μαρίας Ιζόλδης, η Ηρώ Σαΐα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την η μέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μάλιστα μέσα στο μαιευτήριο αλλά και κατά τη μεταφορά τους από αυτό στο σπίτι τους.


«01-11-2016… Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από τότε που δυο άγγελοι μπήκαν στη ζωή μας !! Χρόνια πολλά Αστέρια μας ! Πάντα να λάμπετε !!!» έγραψε στην ανάρτησή της η ερμηνεύτρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iro Saia (@irosaia4)

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή Μαμά-δες, η Ηρώ είχε αποκαλύψει πως είναι Σταύρος Ξαρχάκος ως πατέρας: «Για τον Σταύρο ήταν μια αποκάλυψη τα παιδιά. Πριν κρατήσει τα δίδυμα στην αγκαλιά του, θυμάμαι όταν πήγαμε στον γυναικολόγο και άκουσε τις καρδιές τους συγκινήθηκε πάρα πολύ, βούρκωσε. Και βλέπω πως χαίρεται με τα παιδιά, πόσα κοινά στοιχεία βρίσκει με τον γιο μας, πέραν της εξωτερικής εμφάνισης που είναι σχεδόν ίδιοι. Έχει αντιγράψει τον πατέρα του, διευθύνει από πιτσιρίκι».