Ιούνιος: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Δημοσιεύθηκε στις

Το καλοκαιράκι ξεκινά και η διάθεση μας ανεβαίνει! Τι λένε όμως τα άστρα; Πως θα είναι ο Ιούνιος;

Από την Γιώτα Ανδρεάδου

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια θα ταλαιπωρηθούν;

Κριός

Ο Ιούνιος, προμηνύεται έτσι και αλλιώς ένας ενδιαφέρον μήνας για εσάς. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Φιλοξενείτε τον μεγάλο ευεργέτη, Δία, στο ζώδιο σας και αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο που μπορεί να κάνει τις σχέσεις σας, και όχι μόνο, να ανθίσουν. Μετά τις 5.6, είναι ένα καλό διάστημα για φλερτ, έρωτες και νέα σχέδια. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, βρίσκεται και αυτός στο δικό σας ζώδιο, μέχρι τις 4.7, και σας γεμίζει με ενέργεια, πάθος, δυναμισμό και ανάγκη για δράση. Σας δίνει την απαραίτητη ώθηση και πυγμή για να καταφέρετε οτιδήποτε επιθυμείτε.

Ταύρος

Μετά τις 5.6 η καθημερινότητα θα αρχίσει και πάλι να ρέει και τα πράγματα θα κυλάνε πιο εύκολα. Ο Ιούνιος, μπορεί να σας φέρει κάποια οικονομικά οφέλη ή απλά μια σταθεροποίηση στον τομέα αυτόν. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν μικρά προβλήματα με τα παιδιά σας, μέσα στον Ιούνιο θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Μέχρι τις 22.6, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ευνοεί και υποστηρίζει την γοητεία σας καθώς και θέματα σχέσεων.

Δίδυμος

Ο Ερμής, ο οποίος ήταν σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας, ορθοδρομεί επιτέλους και έτσι από τις 5.6 αποκαθίσταται και πάλι σιγά σιγά η επικοινωνία. Θα νιώσετε πως οι καταστάσεις αρχίζουν ξανά να προχωράνε προς τα εμπρός και να υπάρχει εξέλιξη. Μετά τις 5.6 λοιπόν, ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για το δικό σας ζώδιο και πολλοί από εσάς μπορεί να περάσετε σε μια νέα φάση ζωής ή να θέσετε τώρα νέους στόχους για το αύριο. Ιδιαίτερα θετικές θα είναι οι τελευταίες μέρες του μήνα, γιατί οι δύο μεγάλοι ευεργέτες της αστρολογίας, Δίας και Αφροδίτη, θα σχηματίζουν καλή όψη μεταξύ τους και ευνοϊκή για εσάς. Είναι εξαιρετικές ημέρες για να κοινωνικοποιηθείτε ακόμη περισσότερο.

Καρκίνος

Είναι η ώρα για να λάμψετε στον τομέα της καριέρας. Όταν ο Δίας βρίσκεται στον δέκατο οίκο (της δουλειάς) τότε όλα είναι εφικτά. Ο Άρης, επίσης από τον ίδιο οίκο, σας δίνει την απαραίτητη πυγμή για να βάλετε στόχους, να πετύχετε καλύτερες οικονομικές απολαβές, αλλά και να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει στον τομέα της δουλειάς ή της οικογένειας.

Λέων

Η παρουσία του Δία και του Άρη στον Κριό, λειτουργεί σίγουρα υπέρ σας, ενισχύει την πίστη, την επιθυμία για ταξίδια και υποστηρίζει τα επαγγελματικά πλάνα σας. Μέσα στον Ιούνιο, μπορείτε να επιλύσετε οικονομικά θέματα και να βρείτε υποστήριξη από τους φίλους σας. Ίσως προκύψει και κάποια καινούρια σχέση μέσω φίλων και γνωστών.

Παρθένος

Μετά τις 5.6 οι μηχανές παίρνουν και πάλι μπρός. Ο Ερμής, ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης σας γυρίζει σε ορθή πορεία. Εάν υπήρχαν προβλήματα στην δουλειά σας ή με τους ανωτέρους σας, τώρα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Ίσως χρειαστεί να «δουλέψετε» πιο σοβαρά και υπεύθυνα πάνω σε κάποια σχέση που σας ενδιαφέρει. Στις 29.6, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε ψηλά και να βρείτε υποστήριξη στις παρέες σας.

Ζυγός

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει ένα από τα πιο δυνατά καλοκαίρια των τελευταίων ετών. Μέσα στον έβδομο οίκο σας, δηλαδή τον οίκο των σχέσεων και του γάμου, βρίσκεται ο Δίας και θα παραμείνει εκεί, παρέχοντας σας βοήθεια σε θέματα σχέσεων και όχι μόνο. Μετά τις 5.6 ξεκινά ένα εκπληκτικό διάστημα. Η κυβερνήτης σας και θεά των σχέσεων ταυτόχρονα, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει στο τέλος του μήνα θετικές όψεις με τον Δία από τον Κριό και αυτό μπορεί να σημαίνει την είσοδο νέων σημαντικών ανθρώπων στην ζωή σας, την βελτίωση των σχέσεων που ήδη μπορεί να έχετε, την επισημοποίηση κάποιας σχέσης ή ακόμη και μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σκορπιός

Τον Ιούνιο (μετά τις 5.6) Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και έτσι θα φύγει επιτέλους το στρες και θα σας είναι πιο εύκολο να δώσετε λύσεις σε κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να είχατε με φίλους και γνωστούς. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας και η αλήθεια είναι πως πολλοί Σκορπιοί μπορεί να ερωτευτείτε ξαφνικά και κεραυνοβόλα. Ο μήνας αυτός, ευνοεί επίσης τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και μπορεί να σας χαρίσει και οικονομική εύνοια.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, θα συνεχίσει την πορεία του στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι. Ο πέμπτος οίκος στην αστρολογία, έχει να κάνει έτσι και αλλιώς με τον έρωτα, τις χαρές της ζωής, την δημιουργία και τις απολαύσεις. Ο Δίας, ως γνωστόν, ότι αγγίζει σε ένα ωροσκόπιο το μεγεθύνει και το πολλαπλασιάζει. Και με τον Άρη ταυτόχρονα στον ίδιο οίκο, μπορεί να είναι ένα διάστημα γεμάτο από φλερτ και έντονα πάθη. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του μήνα αυτού (ο Δίας θα σχηματίζει καλές όψεις με την Αφροδίτη) για διακοπές, διασκέδαση, εξορμήσεις με φίλους και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Αιγόκερως

Μετά τις 5.6 ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα και σίγουρα πιο ανέμελο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Ο Ιούνιος δρα βοηθητικά σε θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού. Οπότε, αν βιώνατε καθυστερήσεις και αναποδιές ή είχατε προβλήματα με τους συνεργάτες σας, τώρα τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν πιο ομαλά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (στις 29.6) μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

Υδροχόος

Μέχρι τις 22.6, η Αφροδίτη βοηθά τον τομέα της οικογένειας και ενισχύει την ψυχολογία σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι μια καλή περίοδος για διακοπές, διασκέδαση και νέους έρωτες. Επιπλέον, είναι καλή στιγμή για να διαφημίσετε την δουλειά σας μέσω ίντερνετ, να ασχοληθείτε με την συγγραφή, να έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Ιχθύς

Ο Δίας, δρα υποστηρικτικά για τα οικονομικά σας και η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σας πλευρά. Από τις 5.6 ως τις 22.6 περίπου, είναι ημέρες κατάλληλες για επαφές και κάθε είδους δικτύωση. Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα σας παρέχει βοήθεια σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Επίσης, τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αφήσετε να φύγουν τα τυχόν «ψυχικά βαρίδια» και να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019

"