Ιλαέιρα Ζήση: Θηλάζει για πρώτη φορά την κόρη της - Ξετρελαμένος μπαμπάς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αφού καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα ονομαστεί Ιωάννα-Μελωδία. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με τον Μαυρίκιο να δημοσιεύει μια συγκινητική φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού​​.

Η χαρά και η συγκίνηση του ζευγαριού είναι εμφανείς, καθώς έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης τους με τους ακόλουθούς τους. Λίγες ώρες μετά τη γέννηση, η Ιλάειρα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο φαίνεται να θηλάζει για πρώτη φορά την κόρη της, μια στιγμή που συγκίνησε πολλούς φίλους και θαυμαστές τους​​.


Το ζευγάρι είχε περάσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, καθώς η πρώτη εγκυμοσύνη της Ιλάειρας είχε διακοπεί ξαφνικά. Αυτή η εμπειρία τους είχε γεμίσει με άγχος και αβεβαιότητα, αλλά και με διπλή χαρά όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς ξανά. Όπως αναφέρουν, η προσμονή για τη γέννηση της Ιωάννας-Μελωδίας ήταν γεμάτη ανυπομονησία και ελπίδα​.

Η Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος δεν δίστασαν να μοιραστούν κάθε βήμα της διαδρομής τους, από τα πρώτα υπερηχογραφήματα μέχρι τις τρυφερές στιγμές στο μαιευτήριο. Το ζευγάρι ευχαρίστησε θερμά τη γιατρό τους, δρ. Μαρία Αγαθοκλέους, για τη στήριξη και τις μαγικές στιγμές που τους χάρισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης​.

Οι ευχές και τα συγχαρητήρια από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές δεν άργησαν να κατακλύσουν τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας τη χαρά και την υποστήριξή τους στο ζευγάρι για το νέο ξεκίνημα της οικογένειάς τους.

Και η φωτογραφία πριν τον τοκετό

Ιλαέιρα Ζήση: Θηλάζει για πρώτη φορά την κόρη της - Ξετρελαμένος μπαμπάς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου (vid)