Η Θεοδώρα Σιάρκου ομολογεί στο «Μαμά-δες» ότι είναι μια «φωνακλού» μαμά

Δημοσιεύθηκε στις

Η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, που βλέπουμε μέσα από τη σειρά χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ, ομολόγησε στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες»  ότι είναι μια «φωνακλού» μαμά.

Μίλησε για τα παιδιά της και το μεγάλωμα τους, την αγωνία της για την επικινδυνότητα της δουλειάς που κάνει ο σύζυγός της, αλλά εξομολογήθηκε και πως αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός.


Η Θεοδώρα Σιάρκου έχει δύο παιδιά: έναν γιο 13.5 ετών και μια κόρη που είναι σχεδόν 10 ετών. "Στα 35 αποφασίσαμε με τον Βασίλη να το πάμε παρακάτω, κι είπαμε να προσπαθήσουμε για παιδί. Με είχε πιάσει κι εμένα μια αγωνία λόγω ηλικίας, κι επειδή κάποιες γυναίκες στο περιβάλλον μου δεν το κατάφεραν εύκολα, είπα ας στο βάλουμε στα σκαριά... Και αν είναι θέλημα Θεού. Τελικά συνέβη πολύ γρήγορα. πολύ εύκολα. Εντυπωσιακά γρήγορα".

Τι μαμά είναι; "Είμαι λίγο φωνακλού μαμά. Δεν έχω πολλή υπομονή. Λέω κάτι μια φορά, το λέω δύο φορές θέλω να γίνει... Αλλιώς θα πατήσω τη φωνή. Όταν το συνδειτοποιώ, λέω τώρα μαζέψου. Ο μεγαλύτερος φόβος μου για τα παιδιά είναι τα ναρκωτικά. Είναι κάτι που ελλοχεύει στο πίσω μέρος του μυαλό μου ότι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος".

Ο σύζυγος της Βασίλης, είναι επαγγελματίας δύτης. "Το αγαπάει πολύ. Όπως εκείνος σεβάστηκε τις ιδιαιτερότητες του δικού μου επαγγέλματος, έτσι σεβάστηκα κι εγώ τις ιδιαττερότητες του δικού΄του.  Η αγωνία μου πολλές φορές είναι μεγάλη. Ειδικά όταν έχει να κάνει μεγάλες βουτιές. Περιμένω να τελειώσει η βουτιά να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου στείλει ένα μήνυμα, ότι πήγαν όλα καλά.".

Αλήθεια, πως αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός;

"Όταν είπα στους γονείς μου δειλά δειλά ότι θα γίνω ηθοποιός, βρήκα τοίχο απέναντι μου. Μου έλεγαν θα πεθάνεις στην ψάθα. Δύο χρόνια αφότου τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να δώσω στο Εθνικό, προετοιμάστηκα μόνη μου και το είπα μόνο μόνο στη μαμά μου".