Η συγκίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τους γονείς του "... δεν τους φέρνει πίσω"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μπορεί και οι δύο γονείς του Δημήτρη Ουγγαρέζου να έχουν φύγει από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, ωστόσο λείπουν κάθε στιγμή από τον γνωστό παρουσιαστή. Ειδικά τέτοιες ημέρες, όπως το Πάσχα, που όλοι τις περνάμε με τις οικογένειες μας. H απουσία τους δεν συνηθίζεται και δεν ξεπερνιέται...

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Το 2019 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς “έφυγαν” από τη ζωή και οι δύο γονείς του. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε τον Ιανουάριο τον πατέρα του και δέκα μήνες μετά, δηλαδή τον Οκτώβρη τη μητέρα του. Ο Δημήτρης αν και ενήλικας έμεινε ορφανός, και αυτό του στοίχισε πολύ.

Μέρες του Πάσχα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμήθηκε όλα τα έθιμα που του έμαθαν οι γονείς του και τηρεί. Ωστόσο η απουσία τους είναι αισθητή.

Νοσταλγώντας τις στιγμές μαζί τους, ο παρουσιαστής έγραψε στο προφίλ του στο Instagram, συγκινώντας τους διαδικτυακούς φίλους του:

“Κι αν βάφεις τα αυγά, όπως την έβλεπες να κάνει, κι αν φτιάξεις τσουρέκια και κουλούρια απ’ την τσαλακωμένη, κίτρινη από την πολυκαιρία σελίδα με τη συνταγή που φύλαγε… Κι αν τηρήσεις τα έθιμά τους και είσαι εκεί που σου έμαθαν να είσαι αυτές τις ημέρες, δεν τους φέρνει πίσω… Προχωράμε”.

 

 

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.