Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τι μαμά είναι στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Η εκπομπή μπαίνει στην έκθεση "She's gone" που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες και στην οποία φιλοξενείται ένα ρούχο της Ελένης Τοπαλούδη, η δολοφονία της οποίας συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης μιλάει στη Ζωή Κρονάκη για τα μηνύματα που θέλει να σταλούν από το ρούχο της κόρης του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται την Ζωή Κρονάκη στο στούντιο της εκπομπής της. Μιλάει για τα παιδιά της, αλλά και για το πώς με τον σύζυγο της ολοκληρώθηκαν τα όνειρα της για την δημιουργία οικογένειας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τι μαμά είναι στο «Μαμά-δες»

Τέλος ο stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου έρχεται στη στήλη μπαμπά μίλα και αναφέρεται στον γιο του που θεωρεί ήρωα του, αλλά και στις παραστάσεις που δίνει για παιδιά.

Το «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη έρχεται το Σάββατο 15/01 στις 17:00 στην ΕΡΤ2.