Η Νικολέττα Ράλλη και η κόρη της ποζάρουν με το ίδιο μαγιό!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της περνά η Νικολέττα Ράλλη, αφού έχει παρέα το σύντροφο της Μιχάλη Ανδρούτσο και την κόρη της, Σοφία. Η μικρή έχει ξεπεταχτεί είναι πλέον 14 μηνών, έτσι μπορεί να την ΄πεχιε μαζί της σε περισσότερες δραστηριότητες.

Η τηλεπαρουσίαστρια, την οποία από τη νέα σεζόν θα βλέπουμε τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου από το Open Tv, δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα πολλές φορές μαμά και κόρη φοράνε ίδια μαγιό. Όπως σήμερα. Η Νικολέττα Ράλλη πόζαρε με την κόρη της με ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο μαγιό. Ωστόσο έκρυψε το κεφαλάκι της μικρής με καπέλο του David Bowie!


Και δεν ήταν η πρώτη φορά που μαμά και κόρη φόρεσαν το ίδιο μαγιό!

Η Νικολέττα Ράλλη είχε εξομολογηθεί ότι δεν βίωσε τη μητρότητα ως κάτι εύκολο και ρομαντικό. Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Διαβάστε όλα όσα είχε πει: "Νόμιζα ότι είναι κάτι που σου βγαίνει αβίαστα και σε γεμίζει μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Σε μένα τουλάχιστον δεν λειτούργησε έτσι. Μιλώντας ώριμα και συνειδητοποιημένα, η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει ποτέ".

"Η αλήθεια είναι ότι άργησα πολύ να συνειδητοποιήσω ότι έχω παιδί. Προσωπικά, δεν το βίωσα όσο ρομαντικά το παρουσιάζουν στις ταινίες. Οι κινήσεις μου στην αρχή ήταν περισσότερο ρομποτικές προκειμένου να μην κάνω κάποιο λάθος" προσθέτοντας την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε μετά τον τοκετό.

"Βίωσα μια τρομακτικά δύσκολη στιγμή στο μαιευτήριο. Υποθέτω ότι ρόλο σε αυτό έπαιξε και το ότι γέννησα υπό Covid συνθήκες: δεν μπορούσαν να με επισκεφθούν οι δικοί μου άνθρωποι, δεν είχαμε γέλια, κλάματα χαράς, λουλούδια, μπαλόνια και αρκουδάκια στο δωμάτιο. Ήμουν μόνη μου με τον Μιχάλη σε ένα μαιευτήριο που δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση εξαιτίας των αυστηρών μέτρων. Όλη αυτή η κατάσταση μου έβγαλε μια μαυρίλα και μια στεναχώρια, σε σημείο που φοβόμουν μήπως πάθω κάτι και, αν είμαι με το παιδί, πώς θα το διαχειριστώ. Δεν πίστευα ότι μου περνούσαν τέτοιες σκέψεις από το μυαλό. Τη δεύτερη ημέρα στο μαιευτήριο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Είχα πάθει κάτι σαν κρίση πανικού και ζήτησα τη βοήθεια ψυχολόγου και καρδιολόγου καθώς δεν καταλάβαινα αν το θέμα μου ήταν βιολογικό ή ψυχολογικό".