Η Ναταλία Δραγούμη ομολογεί: Έκανα και τρεις ημέρες να δω τα παιδιά μου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια ηθοποιός, που την έχουμε στο μυαλό μας, ως ελεύθερο πνεύμα, τολμηρή, ατίθαση. Έφθασε στο στούντιο της εκπομπής Μαμά-δες με κράνος και μηχανή ως άλλη αμαζόνα της ασφάλτου. Και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί με τον άντρα της και τα παιδιά της.

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στην Τζένη Θεωνά,  για τα παιδιά της και τον σύζυγο της. Την προσπάθεια που κάνει για να πετύχει την σχέση μαζί τους, αλλά και για το γεγονός ότι νιώθει πως λόγω δουλειάς, έλειψε από τα παιδιά της τα προηγούμενα χρόνια.


«Είμαι πολύ σταθερή σε σχέσεις και συνεργασίες, που να φθάσεις στο αμήν δεν θα φύγω από δουλειές. Δεν θα φύγω εύκολα από σχέση που με ενδιαφέρει. Είμαι πολύ της οικογένειας, αλλά θέλω και μια αυτονομία. Είμαι πολύ του έξω, δεν είμαι σπιτόγατος» υποστήριξε και στη συνέχεια μίλησε για τον σύζυγό της: «Είναι Έλληνας, τελείως Έλληνας, αλλά έχει μακρινή καταγωγή από Ουαλία και είναι Βρετανός υπήκοος και βρετανικός διαβατήριο, δεν ψηφίζει εδώ. Έχουν περάσει 22 χρόνια από όταν γνώρισα τον σύζυγό μου. Βλέπω γύρω μου ότι είναι σπάνιο κάτι τέτοιο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Να μην κάτσεις με κάποιον μόνο και μόνο για τα παιδιά. Τα παιδιά το καταλαβαίνουν, αν οι γονείς είναι πιο ευτυχισμένοι χωριστά. Αν θες να μείνεις με τον άλλον πρέπει να το δουλέψεις. Η οικογένεια είναι αυτό που έχω πάρει απόφαση, το θέλω, με γεμίζει».

Απαντώντας στο πως συνδύασε μητρότητα και απαιτητική καριέρα, παραδέχθηκε ό,τι έλειψε στα παιδιά της.

«Έλειψα στα παιδιά μου λόγω της καριέρας μου. Και τώρα που είναι μεγάλα το συζητάμε, κάποιες φορές, ότι “εσύ δεν ήσουν εκεί”. Το οποία είναι "πληγωτικό", μαχαιριά», είπε η Ναταλία Δραγούμη και συνέχισε: «Το πιο "πληγωτικό" από όλα είναι ότι δεν μου το λένε με θυμό. Το χειρότερο, που μπορεί να κλάψεις επιτόπου είναι ότι το κατανοούν. Όταν σου συμβαίνει θεωρείς ότι μπορείς να τα κάνεις όλα: και μαμά, και θέατρο και πρώταγωνίστρια και φωτογράφιση, λες τα μπορώ όλα, αλλά μετά το καταλαβαίνεις. Ένιωθα ότι μπορώ να είμαι χίλια κομμάτια και τώρα θεωρώ πώς αφού ήθελα να είμαι χίλια κομμάτια, καλά έκανα, δεν το μετάνιωσα. Αυτό είμαι εγώ: δεν μπορούσα να είμαι ή το ένα ή το άλλο».

Αυτό επηρέασε την κόρη της, η οποία όταν ήταν μικρή της είπε, ότι δεν θέλει να γίνει ηθοποιός, γιατί θα λείπει στα παιδιά της και όταν θα γκουγκλάρει θα βλέπει τον εαυτό της γυμνό.

«Η κόρη μου, η Κλειώ είναι 20 χρόνων, είναι φοιτήτρια στο ΕΚΠΑ στα οικονομικά και είναι μοντέλο. Δεν θέλει να γίνει μοντέλο αλλά θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα που να έχει σχέση με το μάρκετινγκ», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Φέτος ο γιος της δίνει Πανελλαδικές, και όπως είναι «Το ζόρι που περνάνε τα παιδιά. Με ενοχλεί που πρέπει τα παιδιά 15 και 16 χρονών, να αποφασίσουν ποια κατεύθυνση θα πάρουν και που θα μπουν. Ο Φίλιππος δεν είναι αγχωμένος, έχει μια ευκολία στο διάβασμα. Θέλει να πετύχει αρχιτεκτονική, στο Μετσόβειο στην Αθήνα. Είμαι υποστηρικτική».

Στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξε διάστημα που έκανε τρεις μέρες να δει τα παιδιά της. «Υπήρξε διάστημα που δεν αντίκριζα τα παιδιά μου για τρεις ημέρες. Γιατί έφευγα το πρωί στο γύρισμα πριν από αυτά,  μετά πήγαινα με τη μηχανή αγχωμένη στην παράσταση, κι έφτανα στο σπίτι αφού είχαν κοιμηθεί. Αυτό που είπα ότι θεωρούσα, ότι μπορώ να τα κάνω όλα, μετρούσε πάρα πολύ ότι είχα έναν άντρα πολύ υποστηρικτικό, βράχο. Ήξερα ότι είναι ένας μπαμπάς εκεί με τα παιδιά. Οτιδήποτε κάνω επαγγελματικά το συζητάμε μαζί. Ο σύζυγος μου έχει ακόμα ένα παιδάκι, οπότε είχα δει ότι είναι καλός μπαμπάς. Έχουμε πολύ καλή σχέση και τα παιδιά μου, τώρα είναι μεγάλη η Ελένη, ζει στις Βρυξέλλες ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona)