Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, με κέφι, μουσική και ζωντάνια, θέατρο, παντομίμα, κουκλοθέατρο!


«Η Μυλωνού» είναι μια θεατρική παράσταση ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ από την Ομάδα "Μικρός Νότος"

Πρόκειται για μία εκπαιδευτική, διαδραστική παράσταση που αξιοποιεί τα παραμύθια του παππού και της γιαγιάς, με πολύ κέφι, με πρωτοτυπία και δημιουργική διάθεση!

Τρία λαϊκά ελληνικά παραμύθια συνθέτουν την παράσταση: «Η Μυλωνού» από τη Νάξο, «O κάβουρας και το φίδι» από την Αττική και «Ο λαγός και οι βάτραχοι» από την Κύπρο.

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν τη ζωντανή μουσική από πρωτότυπα μουσικά όργανα, την παντομίμα, το κουκλοθέατρο. Θα ξαφνιαστούν από το κουκλοθέατρο, που μεταμορφώνει εργαλεία καθημερινής χρήσης στην κουζίνα ή στον κήπο σε κούκλες και τα παιδιά θα αναλάβουν τα ίδια τη θεατρική δράση στο διαδραστικό μέρος της παράστασης, το οποίο έχει σχεδιαστεί επιστημονικά από τη Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ και την Άννα Παπαφίγκου, θεατρολόγο, ειδικευμένη στο Drama in Education.

Είναι μια μοναδική θεατρική εμπειρία και απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού 

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Τάσου Ράτζου.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου στις 12μμ στο Θέατρο στον κύβο,  Μαργαρίτη 5, Νέος Κόσμος (Συγγρού-Φιξ) ( απέναντι από το μετρό Συγγρού-Φιξ, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα).

Συμμετοχή: 8 ευρώ/άτομο ( έκπτωση 10% σε ομάδες άνω των 10 ατόμων)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα6947 421432, 6997 715382

Περισσότερες πληροφορίες για τη « Μυλωνού» στα

 www.mikrosnotos.blogspot.gr και στο www.facebook.com/MikrosNotos

 

Δείτε το βίντεο για τη «Μυλωνού», από την ομάδα «Μικρός Νότος»

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"Η Μυλωνού: Μια υπέροχη παράσταση από την ομάδα "Μικρός Νότος"