Η Μαριαλένα Ροζάκη εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή ως μονογονέας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαριαλένα Ροζάκη, έγινε γνωστή από τη σειρά «Καφέ της Χαράς», μίλησε στην εκπομπή Μαμά-δες για την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.

Η νεαρή ηθοποιός έχει αποικήσει μια κόρη, την Ιλιάδα, που σήμερα είναι δύο ετών. Εξομολογήθηκε στην Τζένη Θεωνά, ότι δεν ήταν επιλογή της να συμβεί αυτό καθώς ονειρευόταν να μεγαλώσει το μωρό της μαζί με τον πατέρα του.


Ειδικότερα, η Μαριαλένα Ροζάκη παραδέχτηκε: «Η επιλογή μου να είμαι μονογονέας προέκυψε στην πορεία και το αγκάλιασα. Δεν ήταν κάτι που ονειρευόμουν. Ονειρευόμουν να ήμασταν μαζί με τον πατέρα της κόρης μου, να τη μεγαλώνουμε μαζί. Ήμουν μόνη μου από την εγκυμοσύνη. Ως μονογονέας έχεις να αντιμετωπίσεις δύσκολα πράγματα στην πορεία. Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ως τη μεγαλύτερη πρώτη δυσκολία είναι η πρώτη φορά που ανέβασε 40 πυρετό. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να μην πονέσεις. Και μπορώ να πω ότι αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Τέλος, ανέφερε: «Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ως τη μεγαλύτερη πρώτη δυσκολία είναι η πρώτη φορά που ανέβασε 40 πυρετό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορείς να μην πονέσεις. Και μπορώ να πω ότι αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται ποτέ».