Η Μαρία Λουίζα Βούρου θέλει δεύτερο παιδί και σκέφτεται να υιοθετήσει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μεγάλωσε με ένα πατριό, που την λάτρεψε και της έδωσε άπειρη αγάπη. Η απώλεια του της έχει στοιχίσει πολύ. «Οι γονείς μου ζούσαν χωριστά από την αρχή, δεν έμειναν μαζί. Όταν γνώρισε τον πατριό μου πήρα άπειρη αγάπη. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που πήρα τόση αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο και τον χάσαμε τον πατριό μου τον Ιούλιο και είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει», δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Mega».

«Ο γιος μου που είναι 3,5 ετών και όταν με βλέπει να κλαίω μου λέει «μην στεναχωριέσαι, θα έρθει ο παππούς».


Η Μαρία Λουίζα Βούρου θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι. «Σκεφτόμαστε αρκετά να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το σκέφτομαι αρκετά γιατί είναι πολλά παιδιά που θέλουν στοργή, αγάπη προσοχή. Στον γιο μου θέλω να περάσω πόσο σωστά και πόσο όμορφα πρέπει να φερόμαστε στις γυναίκες», συμπλήρωσε.

Μίλησε και για τον ετεροθαλή αδελφό της Στέφανο Βούρο. «Ο Στέφανος Βούρος είναι καταπληκτικός, κάναμε παρέα από πολύ μικρά. Τα παιδιά δεν ήθελαν να του πιάσουν το χέρι. Κι εγώ τσατιζόμουν πάρα πολύ. Το θεωρούσα μεγάλη αγένεια. Στις 40 ημέρες μετά την γέννηση του παιδιού ξεκίνησα να κάνω πράγματα, αν δεν έκανα κάτι δεν ξέρω πως θα την είχα παλέψει», κατέληξε λέγοντας αναφερόμενη στην περίοδο μετά τη γέννηση του παιδιού της.