Η Μαρία Ηλιάκη έχει λιγούρες και ο Στέλιος της την πειράζει! - Απολαυστικό βίντεο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει το δικό της παραμύθι στην Ζυρίχη! Εκεί συζεί με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη, ενώ ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς. Οι δυο τους περνούν πολύ όμορφα και δεν σταματούν τα μεταξύ τους πειράγματα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Ο Στέλιος συχνά πυκνά τρολάρει την Μαρία... όπως τη μέρα που βγήκε με τις πιτζάμες στο σούπερ μάρκετ ή όταν δεν ήξερε ποια μάσκα ομορφιάς να βάλει. Σήμερα αφορμή ήταν οι λιγούρες που ένιωσε η παρουσιάστρια.

Η Μαρία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι φυσικό έχει.. επιθυμίες για διάφορα φαγητά. Πρώτα για ντάκος, μετά για λαγάνα και σήμερα για ποπ κορν. Μόνο που δεν αρκέστηκε σε ένα μπολ...

Ο μπαμπάς Στέλιος, τράβηξε το βίντεο, πειράζοντας με χιούμορ την αγαπημένη του που τρώει όχι για "2 αλλά για 22" όπως της είπε..

Ο διάλογος του απολαυστικός!

Σ: Αγάπη μου τι τρως;

Μ: Δυο ποπ κορν, τώρα να...

Σ: Κι άλλα λίγα που έφαγες πριν;

Μ: Ναι, δυο γαβάθες. Μια λιγούρα Στέλιο μου, μ' έπιασε... μια λιγούρα. Για δύο δεν τρώω;

Σ: Για δύο, όχι για 22...

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο, που ανέβασε η Μαρία στον λογαριασμό της στο Instagram, σημειώνοντας: "Ιστορίες καθημερινής λιγούρας😂😂🤰"

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της ακόμα δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.