Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμβουλεύει τις λεχώνες μετά το σοβαρό της ατύχημα

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μητέρα στην αρχή του χρόνου και παρά την ευτυχία που της έφερε ο γιος της, δεν βίωσε την περίοδο της λοχείας, όπως θα ήθελε, πλήρως αφιερωμένη στο γιο της και φροντίζοντας τον εαυτό της, αφού είχε ένα ατύχημα.

Η παρουσιάστρια χτύπησε άσχημα το πόδι της, με αποτέλεσμα να της τοποθετηθεί γυψονάρθηκας, και να χρειαστεί ένα μήνα ακινησία! Εκεί... λύγισε, έσπασε και δάκρυσε, όπως εξομολογήθηκε η ίδια.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιέγραψε στις ακολούθους της όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα, και συμβουλεύει τις λεχώνες, να προσέχουν λίγο περισσότερο τον εαυτό τους.

Η όμορφη μανούλα έκανε το νέο της Q&A στο instagram, όπου και απάντησε για τον τραυματισμό  της: «Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα”, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι οι λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμβουλεύει τις λεχώνες μετά το σοβαρό της ατύχημα