Η ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το Ιντερνετ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΕνώ ο Μπο και ο Τεό συνεχίζουν τη δική τους ιστορία αγάπης και ύπνου, μια ακόμη οικογένεια μοιράζεται το απίστευτο δέσιμο του μωρού της με τον σκύλο τους στο Instagram.

Το δέσιμο του μικρού Τόντλερ Κάρτερ με τον Τόμπι (ο σκύλος), ξεκίνησε προτού καν γεννηθεί ο πρώτος. Οπως τονίζει η οικογένεια ο Τόντλερ, όταν η μητέρα του Κάρτερ ήταν ακόμη έγκυος, ο Τόμπι καταλάβαινε ότι κάτι θα αλλάξει στη ζωή του και ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Ακόμη και όταν λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης δεν τον άφηναν να πλησιάζει την κρεβατοκάμαρα, πάντα έριχνε ένα κλεφτό βλέμμα από την πόρτα για να διαπιστώσει ότι είναι όλα καλά.

Και μόλις το μωρό ήρθε στο σπίτι έδειξε αμέσως το προστατευτικό του ενδιαφέρον. Από τότε, Τόντλερ και Τόμπι είναι αχώριστοι, στον ύπνο και στον ξύπνιο τους και φυσικά στις σκανταλιές. Τις δικές τους ιστορίες καταγράφουν με το φωτογραφικό φακό οι γονείς του Τόντλερ και τις μοιράζονται με όλους μέσω του Ιnstagram.


Η ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το ΙντερνετΗ ιστορία αγάπης και σκανταλιάς που έλιωσε το Ιντερνετ

iefimerida.gr