Η Ηρώ Σαΐα αποκάλυψε πως είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος ως πατέρας - Πότε έτρεξαν δάκρυα από τα μάτια του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

"Υπάρχει η ζωή πριν το παιδί και η ζωή μετά το παιδί, για τις γυναίκες που επιλέγουν να γίνουν μανούλες. Σκέφτεσαι διαφορετικά, λειτουργείς διαφορετικά κι έχεις άλλες αντοχές" υποστηρίζει η Ηρώ Σαΐα στη συνέντευξη που παραχώρησε την εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Ζωή Κρονάκη.

Διάβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι την εποχή του κορονοϊού, ότι "α...βαρέθηκα" και της φαινόταν αστείο., διότι "με τα δίδυμα μέσα στο σπίτι δεν βαριέσαι ποτέ!"


Η ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην… ιδιαίτερη γνωριμία με τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο, αλλά και στην μεγάλη διαφορά ηλικία που έχουν.

«Όταν γνωριστήκαμε δεν συνέβη κάτι, δεν υπήρξε καμία σχέση, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, δεν ήταν μία ευτυχής συνάντηση. Μου έκανε κάποιες παρατηρήσεις με πολύ άσχημο τρόπο, εγώ το λέω κατάκαρδα, μου λέει νανούρισμα λες έτσι θα νανουρίζεις τα παιδιά σου; Εμένα μου έπεσε πάρα πολύ βαρύ αυτό αλλά μετά η τύχη τα έφερε και ξανασυναντηθήκαμε εντελώς τυχαία και έτσι άρχισε και η δική μας ιστορία», σημείωσε αρχικά η ερμηνεύτρια.

«Ο Σταύρος δεν μου είχε βγάλει καθόλου το αίσθημα της οικογένειας και των παιδιών. Ήταν μια σχέση τρελή, θεότρελη και ο ίδιος μάλιστα πολλές φορές την χαρακτήριζε ως πυρετό και λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουμε, δεν νομίζω ούτε στο δικό του το μυαλό να πήγε το θέμα και πέρασαν αρκετά χρόνια στη σχέση μασ μέχρι να φτάσουμε να κάνουμε οικογένεια. Δεν νομίζω ότι αυτός ο πολύ μυστήριος, μποέμ κι ενδιαφέρον τύπος σου βγάζει "αχ θα κάνουμε 1 και δύο παιδάκια". Αυτό ήρθε με το χρόνο που βλέπαμε ότι παρά τις τόσο μεγάλες διάφορές μας, δέναμε...», συμπλήρωσε η Ηρώ Σαΐα.

Όσον αφορά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο, υποστήριξε: «Μια τέτοια σχέση με διαφορά ηλικίας είναι λίγο περίεργη οπότε θα κινήσει και σχόλια και ανησυχίες για τους δικούς σου ανθρώπους, είναι στα πλαίσια του λογικού. Το θέμα είναι τι ζεις όταν κλείνει η πόρτα».

Η ίδια υπήρξε ευάλωτη στα κακεντρεχή σχόλια. «Με τα παιδιά μου δυνάμωσα. Παλαιότερα ήμουν πιο ευάλωτη στο κακό σχόλιο, στην κακή κριτική. Τώρα δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Το διάστημα που μαθεύτηκε η σχέση, επειδή είναι το μέγεθος που είναι, ο καλλιτέχνης που είναι διαγράφηκε όλη η προηγούμενη πορεία μου. Αλλά δεν πειράζει Κι αφότου ήρθαν και τα παιδιά τα τοποθετείς εκεί που τους αξίζει, στον κάλαθο τον αχρήστων»

Η εγκυμοσύνη της ήταν περιπετειώδης. «Μου εκδηλώθηκε το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών. Ήμουν μια έγκυος που δεν κοιμόταν. Ό,τι έτρωγα και με έτρωγε. Η καούρα και η αναγούλα ήταν κάτι βασανιστικό. Στον έβδομο μήνα άρχισε να με πονάει το πόδι μου, είπα εντάξει είναι από τις πολλές δουλειές, ώσπου κούτσαινα εντελώς, μέσα σε 15 ημέρες ήμουν με πατερίτσες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν μια ασθένεια που μου παρουσιάστηκε. Γέννησα στους οκτώ μήνες, πήγαν στην ΜΕΘ και τα δύο. Ο μικρός πήγε στη βαρειά ΜΕΘ δεν είχαν αναπτυχθεί καλά τα πνευμονάκια του. Βέβαια ήταν καλός στα κιλά, παρότι οκταμηνίτικο ήταν 2,5 κιλά. Η μικρούλα ήταν 2 κιλά. Όλα πήγαν καλά».

Τέλος αποκάλυψε πως είναι Σταύρος Ξαρχάκος ως πατέρας: «Για τον Σταύρο ήταν μια αποκάλυψη τα παιδιά. Πριν κρατήσει τα δίδυμα στην αγκαλιά του, θυμάμαι όταν πήγαμε στον γυναικολόγο και άκουσε τις καρδιές τους συγκινήθηκε πάρα πολύ, βούρκωσε. Και βλέπω πως χαίρεται με τα παιδιά, πόσα κοινά στοιχεία βρίσκει με τον γιο μας, πέραν της εσωτερικής εμφάνισης που είναι σχεδόν ίδιοι. Έχει αντιγράψει τον πατέρα του, διευθύνει από πιτσιρίκι».