Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το σώμα της 35 ημέρες μετά τη γέννα: «Δεν νιώθω σέξι...»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του γιου της. Η γνωστή influencer έχει αφιερωθεί στην ανατροφή του μικρού της, όπως και σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ωστόσο ξεκλέβει λίγο χρόνο, για να ενημερώσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της για τη νέα της καθημερινότητα.


Σήμερα η Ιωάννα Τούνη έδειξε την αλλαγή στο σώμα της μετά τον τοκετό, υπογραμμίζοντας πως αυτό το διάστημα δεν προσέχει καθόλου τη διατροφή της.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την κατάστασή της, η Ιωάννα Τούνη, επισημαίνοντας σε γραπτό μήνυμα ότι δεν έκανε καθόλου ραγάδες.