Η γιαγιά Νικολέττα Βλαβιανού και η κόρη της μιλάνε για τη συγκατοίκηση τους στο Μαμά-δες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.


Αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή συναντάει τον Άκη, την Βούλα και την κόρη τους Αναστασία, που πραγματοποιούν από το 2019 τον γύρο του κόσμου οδικώς. Αφού γύρισαν όλη την Ευρώπη συνεχίζουν πλέον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού πραγματοποιώντας ένα road trip στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Νικολέττα Βλαβιανού μαζί με την κόρη της Μαρία, που είναι και εκείνη μαμά έρχονται στο «Μαμά - δες» και μιλούν για την συγκατοίκηση τους, αλλά και για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου, σε σχέση με το #metoo.

Η Νεκταρία Κοκκινάκη φτιάχνει Αγνόπιτες με μυζήθρα. Μια κλασική εύκολη και γευστική κρητική συνταγή.

Τέλος ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης που έγινε ξανά μπαμπάς σε ηλικία 57 ετών, μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας, την σχέση του με την μεγάλη του κόρη και τις δουλειές που καθόρισαν την καριέρα του.

Το «Μαμά - δες» έρχεται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2 με την Ζωή Κρονάκη.