Η Ελίνα Παπίλα αποκαλύπτει την επιθυμία της να κάνει 4ο παιδί στο Μαμά-δες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί


Πρώτη καλεσμένη στη στήλη Μαμά - μίλα η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του STAR Ελίνα Παπίλα. Μιλάει για τα τρία παιδιά της, την επιθυμία της να αποκτήσει και τέταρτο παιδί, αλλά και την πρόκληση που της προέκυψε να έρθει στην Αθήνα και να να παρουσιάσει την εκπομπή, ενώ η οικογένεια της παραμένει στην Χαλκίδα.

Ο οδηγός αγώνων Κωνσταντίνος Ιαβέρης συμβουλεύει τους γονείς για τα σωστά μηνύματα που πρεπει να περάσουν στα παιδιά τους σε σχέση με την ασφαλή οδήγηση.

Η Νεκταρια Κοκκινάκη μας δείχνει πως να φτιάξουμε μια φανταστική μακαρονάδα με κιμά από μανιτάρια, που η γεύση της δεν διαφέρει από αυτή του κιμά.

Η Ελίνα Παπίλα αποκαλύπτει την επιθυμία της να κάνει 4ο παιδί στο Μαμά-δες

Τέλος ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου διηγείται την ιδιαίτερη ιστορία του, αφού πριν λίγους μήνες αποκάλυψε δημόσια ότι έχει αυτισμό, όπως και η κόρη του, με την οποία δραστηριοποιούνται για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε παρόμοια θέση.

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά - δες έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.