Η Ελένη Τσολάκη αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα: "Θα ήθελα ένα παιδί

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Καταρχήν είναι χαρούμενη στην προσωπική της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, ενώ επανέκαμψε τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Open TV, με την καθημερινή εκπομπή Καλοκαίριι#not.

Κάτι λείπει όμως για να ολοκληρώσει την ευτυχία της. Και το αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO, όπου αναφέρθηκε στην επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδάκι. Η όμορφη παρουσιάστρια εξομολογείται πως αισθάνεται πλέον έτοιμη για να γίνει μητέρα.

-Τι σου λείπει σε προσωπικό επίπεδο;

Δεν μου λείπει κάτι, αισθάνομαι πως έχω τα πάντα.

-Στην προσωπική σου ζωή έχεις τα πάντα;

Έχω τα πάντα με μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου το φέρει. Θα ήθελα όμως ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια.

Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας, κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή τη σκέψη. Ξέρω όμως πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.