Η έγκυος Έφη Αχτσιόγλου πήγε στην πορεία για το εργασιακό (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις

Τι κι αν είναι στο μήνα της... Τι κι αν έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της... Η πρώην υπουργός Εργασίας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου είναι στις επάλξεις! Και σήμερα, ημέρα απεργία, πήγε να διαδηλώσει.

Από μέρα σε μέρα η  βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αγόρι.

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η κ. Αχτσιόγλου δεν κάθισε σπίτι. Πήγε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στην πορεία που διοργάνωσαν συνδικάτα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Η πρώην υπουργός ανέβασε τρεις φωτογραφίες στο λογαριαμσό της, που τη δείχνουν να κρατά τρυφερά την κοιλιά της.

"Έχει επαληθευτεί Ο κόσμος της εργασίας έχει καταλάβει. Έχει καταλάβει τη στρατηγική της κυβέρνησης για βαθιά υποτίμηση της εργασίας.

Έχει καταλάβει το σχέδιο της 10ωρης εργασίας, της απλήρωτης εργασίας, των αυθαίρετων απολύσεων, της ανομίας που θέλουν να γίνει νόμος.

Έχει καταλάβει και αντιδρά, αντιστέκεται, διεκδικεί. Κι εμείς στο πλάι του με κάθε τρόπο, σε κάθε χώρο" έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο instagram.

Σημειώνεται ότι ζευγάρι, κρατά χαμηλούς τόνους, και αν κι είναι και μαζί σχεδόν τρία χρόνια, μόλις πρόσφατα ανέβασε την πρώτη του κοινή φωτογραφία.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.