Η Δούκισσα Νομικού αναπολεί τα ζαβολιάρικα παιδικά της χρόνια με μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Δημοσιεύθηκε στις

Η Δούκισσα Νομικού με την έλευση του νέου χρόνου, αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή, θα λειτουργεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ως blog: θα μοιράζετα με τους διαδικτυακούς της φίλους, την καθημερινότητά της, σκέψεις, εμπειρίες και συναισθήματα. Και το έχει εφαρμόσει.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της.


Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη βλέπουμε την ίδια σε μικρή ηλικία να χαμογελά στον φακό ενώ στην δεύτερη απεικονίζεται η κόρη της, Αναστασία, σε μια παρόμοια στάση.

Αναπόλησε τις όμορφες στιγμές με τις γιαγιάδες της, με τους γονείς της αλλά και με τον αδελφό της τον Νικήτα που ξυπνούσαν τα Σαββατοκύριακα πρωί και έβλεπαν παρέα παιδικά.

«Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει.

Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα ), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο.

Τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους. Αχ. Αυτά είχα να πω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού.

Υπενθυμίζεται ότι η Δούκισσα Νομικού είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και έχουν αποκτήσει άλλο ένα παιδί, τον Σάββα.