Η Χριστίνα Μπόμπα μετρά αντίστροφα τις ώρες να γίνει μαμά και δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αντίστροφα μετρούν όχι τις μέρες, αλλά τις ώρες πλέον η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, μέχρι να γίνουν γονείς.

Η όμορφη influencer βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της. Την ίδια ανυπομονησία έχει φυσικά και ο σύζυγος της και παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στέκεται  στο πλευρό της συζύγου του και τη στηρίζει με κάθε τρόπο, όπως η ίδια εξομολογήθηκε χθες.


Σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο δείχνει την κοιλίτσα της από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τον ένατο.

“Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…” έγραψε.

Χθες ημέρα της γιορτής του πατέρα, και η Χριστίνα θέλησε να ευχηθεί στον μέλλοντα μπαμπά, αλλά και δείξει πόσο της συμπαραστάθηκε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

"Ο μπαμπάς μας εννιά μήνες είναι εδώ δίπλα μας σε κάθε βήμα, σε κάθε πονάκι, σε κάθε λιγούρα, σε κάθε κλοτσιά! Μας μιλάει, μας τραγουδάει, μας προσέχει και τις 3! Σε λίγες μέρες θα δεις τα κοριτσάκια μας από κοντά και φαντάζομαι εκεί ποσό θα αποτρελαθείς @sakiswp !
Χρόνια πολλά σε σένα αλλά και σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου!" ήταν τα τρυφερά της λόγια.